12 Απρ 2014

Ο Μάρκος Σεφερλής θα ανοίξει τις εμφανίσεις των Monty Python στο Λονδίνο τον Ιούλιο

Εκτός λειτουργίας ήταν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η επίσημη ιστοσελίδα των Βρετανών κωμικών Monty Python. Αιτία του δυσάρεστου περιστατικού αποτέλεσε η υπερφόρτωση χρηστών που παρατηρήθηκε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση πως τις καλοκαιρινές τους παραστάσεις στην 02 Arena του Λονδίνου θα ανοίξει ο Μάρκος Σεφερλής.

Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό....
, τα πέντε εν ζωή μέλη της θρυλικής ομάδας κωμικών θα πραγματοποιήσουν δέκα εμφανίσεις στις αρχές και τα μέσα του ερχόμενου Ιουλίου, έπειτα από απουσία σχεδόν 30 ετών από το προσκήνιο. Τα εισιτήρια των παραστάσεων κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες και έγιναν ανάρπαστα σε δευτερόλεπτα, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τους διοργανωτές απ’το να προσθέσουν ακόμη ένα «πυρηνικό όπλο» του χιούμορ στην εξίσωση, το οποίο ακούει στο όνομα Μάρκος Σεφερλής. Μάλιστα, πηγές από την βρετανική πρωτεύουσα τόνιζαν πως η παρουσία του Έλληνα ηθοποιού ήταν γνωστή από καιρό ωστόσο δεν δημοσιοποιήθηκε προκειμένου να μην κλέψει τη λάμψη της επιστροφής των Monty Python στη δράση.

Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον των βρετανών κωμικών κάνουν λόγο για μια προσωπική επιλογή του John Cleese, ο οποίος έτυχε να παρακολουθήσει την τηλεοπτική σειρά του 2005 «Κορίτσια ο Μάρκουλης», η οποία είχε δανειστεί στοιχεία από την αντίστοιχη σειρά του 1975 «Fawlty Towers», που υπέγραφε ο Cleese. O βετεράνος του χιούμορ εντυπωσιάστηκε από το πηγαίο ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή και ταξίδεψε αμέσως στην Ελλάδα, προκειμένου να τον παρακολουθήσει δια ζώσης στο Δελφινάριο. Μετά το τέλος της παράστασης, τα δυο τοτέμ της κωμωδίας συνέφαγαν και η συμφωνία ήταν θέμα λίγων λεπτών. «Πήρες τις ιδέες μου και τις ανέβασες επίπεδο, μου έδειξες όρια τα οποία δεν είχα καν φανταστεί», ακούστηκε να παραδέχεται ο Cleese στον Μάρκο Σεφερλή.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, ο Μάρκος Σεφερλής θα ανοίξει και τις δέκα εμφανίσεις των Monty Python ενώ δεν αποκλείεται να τους συνοδεύσει επί σκηνής σε κάποια από τα αγαπημένα τους σκετς. Ο Έλληνας κωμικός θα παρουσιάσει ένα ποτ-πουρί από τις καλύτερες στιγμές του σε τηλεόραση και θέατρο, όπως τα «Πήρε…τοστ το Σαββατόβραδο», «Γελών Λαβέ», «Ο μάγος του Ροζ», «Προσοχή Μαρκοπέδιο» και φυσικά «Κορίτσια ο Μάρκουλης». Μάλιστα, οι ιθύνοντες της 02 Arena δεν αποκλείουν την προσθήκη μερικών ημερομηνιών ακόμη, αφού μετά την ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή η ζήτηση πολλαπλασιάστηκε.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον δημοφιλή κωμικό, ο οποίος ήταν λακωνικός: «Αφήστε το άιφον και ελάτε στους πάιθον. Εγώ κι ο Cleese που είναι και μεραCleese. Σας περιμένουμε».
πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο