2 Μαρ 2014

Γιάννης Ζουγανέλης: Τα καθάρματα της δημοσιογραφίας πουλούσαν τον θάνατο του Σάκη

Ο επί σαράντα χρόνια στενός φίλος του Σάκη Μπουλά, Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τον αγαπημένο του φίλο και για όσα ακούστηκαν λίγο πριν και μετά τον θάνατό του...
Ο πασίγνωστος ηθοποιός ξέσπασε ενώ δεν δίστασε να τα βάλει με τους δημοσιογράφους και με όσα γράφουν για τον Σάκη Μπουλά. 

«Σε καμία περίπτωση δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Μπουλάς αν τα έβλεπε όλα αυτά, ξέρω όμως πως όσο ζούσε το μόνο που τον έκανε να χάσει την αξιοπρέπειά του ήταν όταν τον πέθαναν αρχικά οι δημοσιογράφοι των sites, αλλά και στην αναπαραγωγή τους οι εφημερίδες, τρεις φορές και είχαν ορίσει και ημερομηνία θανάτου. Αυτό πουλάει και το πουλάνε τα καθάρματα της δημοσιογραφίας! Το τι έχει γραφτεί δεν λέγεται. Ότι έχει κάνει διαθήκη, ότι έχει αφήσει τα χρήματά του σε έναν απαξιωμένο μουσικό, αναφερόμενοι στον Γιάννη Κούτρα. Γελοίοι. Γελοία υποκείμενα. Καμία σχέση με τον Γιάννη Κούτρα. Απλά ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα, μιας και οι ειδήσεις δεν πουλάνε και πουλάει αυτό. Οι άμεσοι συνεργάτες του στην τελευταία του δουλειά αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκείνη την βραδιά για τη μνήμη του Σάκη, αλλά σε έναν φίλο μας, απαξιωμένο μουσικό, εξαιρετικό, γνωστό σε εμάς και αν ήθελε ο ίδιος θα το δημοσιοποιούσαμε. Επειδή όμως δεν ήθελε, το σεβαστήκαμε και συνεννοηθήκαμε μαζί του». 

Σχετικά με το Σάκη Μπουλά και με το πως αισθάνθηκε για τις φήμες του θανάτου του, ο Γιάννης Ζουγανέλης πρόσθεσε: 
«Το άκουσε μια φορά και ήταν αρκετή. Στεναχωρήθηκε πολύ, αισθανόταν ότι είναι τρομερή αμηχανία και προστέθηκε κι άλλο βάρος στην ψυχούλα του. Μετά δεν έβλεπε τηλεόραση ούτε έπαιρνε εφημερίδες» και έπειτα συνέχισε, λέγοντας: «Περίπου δυο μήνες πριν, ημέρα Δευτέρα, θα πηγαίναμε με τη γυναίκα μου και άλλη παρέα για φαγητό. Κάλεσα τον Σάκη να έρθει, αλλά επειδή δεν αισθανόταν καλά γιατί είχε κάνει χημειοθεραπεία μου είπε ότι θα πηγαίναμε όταν γινόταν καλά και χαριτολογώντας μου είπε: «Ακόμα και αν φύγω να πάτε όλη η παρέα, οι φίλοι μου να φάτε για πάρτη μου». Όταν λοιπόν είδα τον φίλο μου και ιδιοκτήτη του μαγαζιού, μου ανέφερε ότι ο Σάκης είχε περάσει από εκεί και του είχε πει πως θα είχαν τα πράγματα μετά την κηδεία. Του απάντησα πως το γνωρίζω και ότι θα έρθουμε στενοί φίλοι με τον αδελφό του και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα να φάμε. Τώρα αν πλήρωσε ή όχι δεν το ξέρω. Μάλλον δεν τον πλήρωσε, αλλά ουσιαστικά είναι σαν να τον είχε πληρώσει». 

Επιπλέον, ο πασίγνωστος καλλιτέχνης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τα αφιερώματα που γίνονται στον αγαπημένο του φίλο μετά τον θάνατό του: 

«Εκτός από ένα- δυο τραγούδια του, ο Σάκης δεν παιζόταν στα ραδιόφωνα. Ούτε εμένα παίζουν, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει, γιατί παίζω μόνος μου, δεν γουστάρω κανέναν κερατά. Τώρα που πέθανε βάζουν τραγούδια του και του κάνουν αφιερώματα. Μα είναι γελοιότητα , είναι όλοι γελοίοι». 

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επί χρόνια σύντροφο του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, λέγοντας: 

«Η Αλεξάνδρα ζει πλέον λογικά, είναι πολύ συνειδητοποιημένο κορίτσι και σίγουρα ο καθένας την απώλεια τη βιώνει με τον δικό του τρόπο, αλλά το κενό που θα ζει είναι τεράστιο. Ευτυχώς που μετά την κηδεία έπαιξε στην παράσταση, ευτυχώς που έπαιξα και εγώ».
entertv.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο