3 Μαρ 2014

Δεν θα μεταδώσει τα Όσκαρ η ρωσική τηλεόραση

Το ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό Πρώτο Κανάλι ανακοίνωσε απόψε μέσω του ιστοτόπου του στο Διαδίκτυο ότι ακύρωσε την απευθείας αναμετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία... διεξάγεται τις πρώτες πρωινές ώρες την Δευτέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της ειδησεογραφίας για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Η τελετή αυτή, η οποία αναμένεται να διαρκέσει περίπου πέντε ώρες από τις 03:30 τη Δευτέρα (ώρα Ελλάδας· 05:30 ώρα Μόσχας) θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης στη Ρωσία, αλλά θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη την επομένη, όπως διευκρίνισε το Πρώτο Κανάλι στον ιστότοπό του.

«Λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας και στην Ουκρανία, και του αυξημένου ενδιαφέροντος για πληροφόρηση (σχετικά με την ουκρανική κρίση), το Πρώτο Κανάλι εκτιμά ότι είναι αδύνατον να μεταδοθεί για πέντε ώρες η τελετή των Όσκαρ, ειδικά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, όταν μεταδίδονται όσο περισσότερες είναι δυνατόν απευθείας», εξήγησε το δίκτυο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο