18 Νοε 2013

Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο, το aids και οι μέρες που τον σημάδεψαν!

Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο, το aids και οι μέρες που τον σημάδεψαν! 

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που... ο Ανδρέας Γεωργίου, παίκτης τότε του ριάλιτι σόου «Dream show the theater», είχε μιλήσει δημόσια για την οικογενειακή του τραγωδία.

Ο Ανδρέας μίλησε τότε για την ιστορία του στο Down Town και συγκλόνισε. Η μητέρα του πέθανε από AIDS που της κόλλησε ο πατέρας του, ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο ένα παιδί , που επίσης είναι φορέας του AIDS. Μια πραγματικά συγκλονιστική ιστορία! 

Σήμερα οκτώ χρόνια μετά ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο, μιλώντας σε συνέντευξη του δεν θέλησε να ξαναζωντανέψει τις άσχημες αυτές μνήμες. 

Το μόνο που ανέφερε σχετικά με όλο αυτό ήταν, αν κάποιοι όσο ήταν ακόμη στο ριάλιτι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το προσωπικό του δράμα! «Ακόμη κι έγινε κάτι τέτοιο δεν το κατάλαβα. Τότε ήμουν πολύ μικρός και δεν είχα τόση εμπειρία ώστε να καταλάβω πώς λειτουργούσε ο χώρος», λέει στο περιοδικό You. 

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει κάνει στο παρελθόν απαντά: «Μπορεί να αναγνωρίζω διάφορα λάθη από το παρελθόν, όμως τα αγαπάω κιόλας. Μέσα από αυτά έμαθα», καταλήγει

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο