18 Νοε 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 18/11!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί και πιθανόν να χαράξετε μια νέα γραμμή που θα έχει μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και θετικό στόχο.
Ερωτικά: Νιώθετε πολύ...
δυνατοί και ο λόγος είναι ότι μπορείτε να απελευθερωθείτε από κάποια υπερβολικά ταμπού ή εμμονές, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από δύσκολες καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα θετικό άνοιγμα το οποίο θα σας δώσει μια αισιοδοξία. Κάποια επαφή που είχατε κάνει μπορεί να έχει θετική ανταπόκριση και ίσως ένας Τοξότης να σας δώσει χέρι βοηθείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε ένα ξεκόλλημα και ίσως μια μεγαλύτερη τόλμη σε όλα τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Η εσωτερική πίστη είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μην έχει υπόσταση υλική αλλά σίγουρα τη χρειάζεστε.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Τοξότη θα είναι πολύ πρωτότυπη γιατί άλλα πρεσβεύετε εσείς και άλλα το άλλο πρόσωπο. Η σχέση με το Λιοντάρι θα γίνει καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Το άνοιγμα που θα κάνετε έχει να κάνει με την πίστη και την αισιοδοξία σας και σίγουρα θα χρειαστεί να βλέπετε ακόμα περισσότερο διαισθητικά. Η γνώση πάντως χρειάζεται και μην την αρνείστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Οι άλλοι είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό αυτή τη μέρα, γιατί θα διαπιστώσετε ότι μέσα από τους άλλους μπορεί να επεκταθείτε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικά: Η σημαντικότητα ενός Τοξότη θα σας δημιουργήσει αισιοδοξία αλλά πιθανόν και μια μεταβλητή συμπεριφορά, η οποία δεν σας δίνει και τη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η δράση όμως είναι σημαντική και μετράει πάνω απ' όλα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγονται πόρτες οι οποίες είναι ιδιαίτερες και μοναδικές. Για αυτό εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και μην αναβάλλετε συνέχεια αυτό που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η δυναμικότητα και η δράση θα σας βγάλει από ένα προσωπικό αδιέξοδο το οποίο θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη δύναμη και τα αισιόδοξα σχέδιά σας. Η πνευματικότητα μερικές φορές σας βοηθάει να λύσετε τα προβλήματα της προσωπικότητας σας.
Ερωτικά: Η εκρηκτική σχέση με Τοξότη ή Υδροχόο θα γίνει πολύ δυνατή αν αποφασίσετε ότι θα βγείτε έξω από τα όρια σας και δεν φοβηθείτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας, που σας λέει να κάνετε πράγματα εξτρημ χωρίς να φοβηθείτε ότι θα χάσετε το παιχνίδι. Η ειλικρίνεια και η αυθόρμητη συμπεριφορά πάντα βοηθάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως σήμερα να δεχτείτε μια πρόταση από ένα πρόσωπο που είστε φίλοι αλλά δεν είχατε συζητήσει μέχρι τώρα για δουλειές. Βολιδοσκοπήστε όλες τις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να σας βγάζει έξω από τη μεθοδολογία σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε φανταστεί για τον εαυτό σας κάποιες καλές εκδοχές των πραγμάτων, οι οποίες εξελίσσονται. Όταν είστε έξω καρδιά και φεύγετε συγχρόνως από το προσωπικό σας εγώ, ίσως να δείτε να γίνονται τόσο καλά πράγματα που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση από έναν Τοξότη θα είναι αυτό που θα σας δώσει τη σπίθα του έρωτα. Όσο φέρεστε αυθόρμητα, τόσο καλύτερα θα δείξετε την αξία της δυνάμεως σας. Όταν μένετε στον προσωπικό σας κόσμο δεν επικοινωνείτε εύκολα. Σήμερα θα το σπάσετε αυτό το ταμπού.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη εύνοια και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα τα οποία περιμένατε εδώ και καιρό. Κάνετε όμως τις κινήσεις σας, γιατί σίγουρα θα έχετε άμεση ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θα κάνετε υπερβολές και πιθανόν μετά να έχετε κάποιες επιπτώσεις που δεν θα σας δώσουν λύσεις στο τρέχον πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κρατήσετε είναι η αισιοδοξία αλλά αποφύγετε τις υπερβολές και προς το καλό και προς το κακό.
Ερωτικά: Η προσωπική σας σχέση με ένα άτομο σας βγάζει μερικές φορές έξω τα ρούχα σας, γιατί ίσως κατά την γνώμη σας είναι υπερβολικά ελεύθερο. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα υπάρχει μια ρευστότητα στη σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να ανοίγετε πόρτες αλλά, για να τις κρατήσετε ανοικτές, χρειάζεστε πολλά στοιχεία και κυρίως περισσότερη γνώση πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις. Προσέξτε τις σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ολοκληρώνετε έναν κύκλο ο οποίος σας κάνει καλό. Η γνώση είναι δύναμη και σίγουρα θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια. Για αυτό κάποιες πληροφορίες ή επαφές με άτομα που είναι ανοικτά σε συμπεριφορές και απόψεις θα σας δώσουν ένα σπρώξιμο να πάτε παρακάτω.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι και σίγουρα θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σας αλλά και η φιλότιμη προσφορά σας. Ο Τοξότης που μπορεί να είναι στο εξωτερικό ίσως να σας δώσει μια μεγάλη χαρά με κάποιες αποφάσεις περί συμβίωσης μεταξύ σας, Από την άλλη, ο Παρθένος θα χρειαστεί μεγάλη κατανόηση από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που αν δεθούν μαζί με μια συνεργασία, που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό, θα είναι τελικά πολύ καλή επιλογή για να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα θα κάνετε σπατάλες και υπερβολές σε όλα τα επίπεδα για αυτό θα είστε πολύ αισιόδοξοι, ανοικτοί, χαμογελαστοί και ιδιαίτεροι. Κρατήστε όσο μπορείτε, γιατί όταν φιλοσοφείτε για την ζωή σας και έχετε θετικές απόψεις για το μέλλον θα δείτε ότι όλα είναι πραγματοποιούνται ευκολότερα.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο θα σας υποχρεώσει να τα πείτε έξω από τα δόντια. Όταν κρατάτε μυστικά μερικές φορές είναι καλό για εσάς τους ίδιους. Αλλά όταν πρόκειται για σχέση είναι καλό να λέτε και κάποια πράγματα ανοικτά για να μπορεί ό άλλος να σας καταλάβει. Κυρίως ο Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αγορές σας σήμερα θα σας χαροποιήσουν γιατί μπορεί να γίνετε μικρά παιδιά και να διασκεδάζετε ακόμα και με το παραμικρό. Όταν αφήνεστε και δεν έχετε μεγάλο άγχος θα δείτε ότι όλα έρχονται πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αναζητάτε να γίνει μια ανατροπή θετική στην ζωή σας. Και ίσως γίνει μέσα από μια πρωτότυπη γνώση ή ακόμα και από μια ομάδα φίλων. Η ιδιαιτερότητα θα είναι αυτή που θα σας δώσει το κάτι διαφορετικό που ψάχνετε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Ερωτικά: Η ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας κτυπήσει σαν κεραυνός και πιθανόν να γεμίσετε άμεσα τα κενά σας. Ο Κριός και το Λιοντάρι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες. Επειδή δεν έχετε και πολλά ταμπού ένα νεώτερο πρόσωπο πιθανόν να σας αρέσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αρνείστε να δείξετε τα δείγματα γραφής σας, γιατί πολλοί δεν ξέρουν την ακριβή αξία σας. Μόνοι σας θα την δείξετε και θα βγείτε μπροστά με τη δυναμικότητα που σας πρέπει. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα από μια πρόταση που θα έρθει εξ ουρανού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν είστε ενεργοποιημένοι και δυνατοί. Η συνείδηση και γενικά η γνώση για το πώς θα δείτε κάποια πράγματα είναι αναγκαία.
Ερωτικά: Η μυστική απελευθέρωση θα σας βοηθήσει να τρίξετε τα δόντια σε έναν Δίδυμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μερικές φορές δεν μιλάτε και θα πρέπει να μιλήσετε επιτέλους, επειδή, όταν δεν το κάνετε, εκδικείστε με το δικό σας τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δράση σας είναι γενικά πολύ δυνατή. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ανταποκρίνεστε άμεσα σε οποιαδήποτε πρόκληση. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και αυτό τα λέει όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο δεν φοβόσαστε και αποκτάτε γνώσεις, τόσο θα αλλάζετε τη δυναμική σας και γενικά την πορεία σας. Επειδή σε μερικούς από σας κάποια πράγματα σταμάτησαν απότομα, θα εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας μένει πλέον άπλετος για να κάνετε το επόμενο βήμα που θα είναι πιο κοντά στην ουσία σας.
Ερωτικά: Είστε γενικά αισιόδοξοι οπότε σταματάνε οι κακοί οιωνοί. Η πίστη στον εαυτό σας είναι αυτό που μετράει. Η εξέλιξή μιας φιλίας σε κάτι πιο ερωτικό ίσως να «σκάσει» τώρα ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί μέσω κάποιων φίλων να κλείσετε μια δουλειά ή ακόμα να βρεθείτε μπροστά σε μια ευκαιρία, όχι και πάρα πολύ μεγάλη αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει ψωμί άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε ελαφρώς ξεμυαλισμένοι και κινείστε από εδώ κι από εκεί χωρίς να έχετε σταματημό. Η διαδικασία πολλών πραγμάτων μαζί σας κάνουν πολυδιάστατους. Σας δημιουργούν όμως κι ένα μεγάλο μπέρδεμα γιατί δεν σταματάτε καθόλου.
Ερωτικά: Έχετε αισιοδοξία αλλά η καρδιά σας πετάει και ίσως να θέλετε να γνωρίσετε και κάποιο άλλο άτομο. Μπορεί να μην είστε στα πολύ σοβαρά σας γιατί έχετε ανάγκη από ανοίγματα, νέες γνωριμίες και παιδικό φλερτάρισμα. Η επαφή με τον Τοξότη είναι πολύ εύκολη αλλά υπάρχει έντονη τάση για απιστία.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο αφήνετε τα λουριά ελεύθερα τόσο δεν θα γίνεται αυτό που θέλετε. Για αυτό φροντίστε να δημιουργήσετε σταθερή βάση αλλά συγχρόνως και αισιόδοξη κατεύθυνση. Η σύνθεση βοηθάει στο να κερδίσετε χρήματα.
Πηγή: astrology.grΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο