16 Νοε 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/11

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε να κάνετε αγορές με σφραγίδα αλλά συγχρόνως να έχετε και μια καλή τιμή. Επίσης το καλό φαγητό, η ποιότητα στο κρασί και γενικά σε οτιδήποτε καταπιαστείτε που αφορά αγορές θα αναζητήσετε ότι καλύτερο.
Ερωτικά: Θέλετε μια...
σταθερή κατάσταση γιατί σας κουράζουν οι συναισθηματικές διακυμάνσεις και σήμερα θα αναζητήσετε κάπως να είστε ασφαλείς αλλά και να περάσετε όμορφα. Πχ. να φάτε ένα καλό φαγητό, ή να απολαύσετε ένα ωραίο τσάι ή καφέ.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να γειωθείτε σε οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας θέματα. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν κάποιες έντονες ανάγκες οι οποίες μπορεί να σας πιέζουν αφόρητα γιατί μερικές φορές τα θέλετε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώθετε ευνοημένοι και κάποιες συνθήκες θα είναι πολύ θετικές για όλη σας την οικογένεια. Η διάθεση που θα βγει από μέσα σας θα παίξει ρόλο στην αναβάθμιση της εικόνας σας και πιθανόν να σας βοηθήσει σε όλα σας τα ανοίγματα.
Ερωτικά: Έχοντας υπόψη σας πως όταν χειρίζεστε τη σχέση σας με τυπικότητα και από απόσταση, μέσα σε κάποια όρια, νιώθετε πιο δυνατοί και κυρίαρχοι του εαυτού σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες θα περιορίσουν τη χασούρα σας ή ακόμα και κάποιες άτυχες στιγμές όπως τις ονομάζετε εσείς. Η διαδικασία όλων των πραγμάτων είναι σημαντικό να γίνεται με τη σωστή σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Με στόχο την ξεκούραση σας θα κινηθείτε σήμερα πολύ συγκεκριμένα και με στόχο, γιατί νιώθετε ότι χάνετε τη ενέργεια σας που και που. Δεν σας αρέσει να μην μπορείτε μερικές φορές να φτάσετε στο στόχο σας επειδή νιώθετε εξάντληση.
Ερωτικά: Η σχέση μ' ένα πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται μακριά ή δεν είναι και πολύ φανερό στη ζωή σας, θα πάρει άλλη τροπή, αφού θα νιώσετε ότι υπάρχει πάθος και εσείς δεν μπορείτε να μείνετε αμέτοχοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε πάρα πολύ να εδραιώσετε μια κατάσταση, η οποία εκεί που πάει να δείξει κάτι εκεί χάνεται και νιώθετε ότι είστε πάλι στην αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε την σταθερότητα και τη σιγουριά της καλής διάθεσης. Το να γίνετε και πάλι λίγο ξέγνοιαστοι το οφείλετε στον εαυτό σας. Επειδή το σπίτι είναι σημαντικό για σας θα κάνετε όλες τις κινήσεις για να εξασφαλίσετε μια ήρεμη διαμονή. Η διακόσμηση και το καλό σας γούστο βοηθάνε στο να χαλαρώσετε.
Ερωτικά: Όσο προσπαθείτε να παραμείνετε χαλαροί και φιλικοί και κυρίως να είστε ο εαυτός σας τόσο παίρνετε πίσω όμορφα συναισθήματα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σημαντική συμμετοχή ενός Σκορπιού στη ζωή σας θα είναι πλέον καταλυτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή υπάρχει και το θέμα του ρίσκου σε όλες τις υποθέσεις που χειρίζεστε, ίσως τουλάχιστον για σήμερα να μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη σιγουριά, γιατί το ρίσκο είναι εξασφαλισμένο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείτε να βγείτε από κάποια δυσκολία η οποία μερικές φορές είναι πρακτικής φύσεως. Δεν είστε και τόσο συνειδητοί ή εύκολοι στο να προσπερνάτε υλικές ανασφάλειες ή ακόμα και προβλήματα που σας εκθέτουν και σας δείχνουν αναξιόπιστους.
Ερωτικά: Μην αφήνετε κάποιες υποθέσεις που σας είχαν απασχολήσει και παλιά να επανέλθουν και να γίνουν το φρένο για την εξέλιξή σας. Ίσως ο εγωισμός σας να μη σηκώνει κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές και τη λιγοστή άρνηση, από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τη θεωρείτε οριστική άρνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι οι κινήσεις σας είναι περιορισμένες, γιατί κινείστε πάνω σε συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο ίσως να μην σας εκφράζει. Το ότι θα σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας μην το φοβόσαστε, είναι περαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ απόλυτοι αλλά σωστοί με τις απόψεις σας, γιατί βλέπετε πως, ότι και να κάνετε, βγαίνετε προς το παρόν κερδισμένοι. Γι' αυτό πατάτε πάνω στην πεπατημένη. Η προστασία που έχετε άνωθεν θα σας προφυλάξει από κινήσεις που δεν έχουν αρχή και τέλος.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας ίσως είναι διστακτικό να δείξει την παρουσία του, γιατί μπορεί να φοβάται τις άδικες ή επιθετικές κρίσεις σας. Η επαφή με Ταύρο ή Υδροχόο σίγουρα θα είναι συναρπαστική.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε περιθώρια κέρδους και ίσως το ισοζύγιο που μόνιμα είναι μείον να δείξει τώρα μια βελτίωση. Η άδικη μεταχείριση ενός συνεργάτη πιθανόν να σας έχει κάνει να νιώσετε πολύ θυμωμένοι. Η γραμμή που θα τραβήξετε μπορεί να είναι καθοριστική.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μεταμορφώστε την καθημερινή σας πραγματικότητα σε κάτι πιο ιδανικό και με αυτόν τον τρόπο θα ισορροπήσετε. Η διακόσμηση και η ωραία ατμόσφαιρα πάντα σας κάνει καλό. Η μουσική επίσης δεν αφήνει περιθώρια να παραμείνετε θλιμμένοι.
Ερωτικά: Καλό είναι να διατηρήσετε με κάποιο τρόπο την καλή σας επαφή, γιατί μερικές φορές ίσως να ζητάτε περισσότερα και τελικά να χάνετε και αυτή την επαφή που μέχρι τώρα έχετε. Η σχέση με Ταύρο θα εξελιχτεί σε πολύ καλή φιλία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να πρέπει να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο για μια δουλειά και να μην το έχετε καταλάβει. Έχετε δώσει πολύ μικρά περιθώρια χρόνου και σίγουρα αυτό θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για την μετέπειτα εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε γενικά αρκετά πιεσμένοι γιατί οι απαιτήσεις των γύρω σας είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι νομίζατε. Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας κάνουν και νιώθετε καλά. Δεν σας συμφέρει.
Ερωτικά: Επειδή μερικές φορές αμφισβητείτε τα συναισθήματα του προσώπου που είστε μαζί, πιθανόν να ζητήσετε κάποιες υπερβολικές αποδείξεις και να έχετε διαπληκτισμό μαζί του. Όμως, σε γενικές γραμμές, έχετε το πάνω χέρι και αυτό δεν χρειάζεται να το αμφισβητήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε άξιοι με οτιδήποτε πιάνετε στα χέρια σας. Για αυτό θα εκτιμήσετε δεόντως την προσφορά ενός προσώπου που επιμένει ότι είστε πολύ ταλαντούχοι για να κερδίσετε κάποια χρήματα από αυτές σας τις ικανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ενδιαφέρεστε για πιο πρακτικά πράγματα και αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ότι, αν τα λύσετε, θα απαλλαγείτε πιο εύκολα από τα τρέχοντα προβλήματα. Ακόμα και θέματα οργάνωσης του σπιτιού σας θα είναι πολύ βολικό να τα τακτοποιήσετε άμεσα.
Ερωτικά: Ένας Ταύρος είναι πολύ κοντά σας αλλά επειδή οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν ίσως να μην υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση. Αναθεωρήστε την κρίση σας πάνω σε κάποιες προσωπικές γνωριμίες που έχετε από το παρελθόν για να μην είστε μόνοι, κυρίως οι ελεύθεροι. Μερικές φορές νιώθετε μοναξιά και ίσως θα ήταν ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που μπορεί στην πορεία να είναι πολύ σημαντικό για σας. Μην αποκλείετε τίποτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πιθανόν κάποιες υποχρεώσεις να καλύψετε και ίσως να αφορούν και θέματα παρελθόντος χρέους. Χρειάζεστε ένα είδος διαχειριστικής σοφίας για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ανανεώνεστε και παραμένετε σταθεροί σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ανάπτυξη καθώς επίσης και με τη δημιουργία σας. Εάν γίνετε και για λίγο παιδιά δεν πειράζει κανέναν. Αντίθετα θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα.
Ερωτικά: Είστε σε μια φάση που έχετε ανάγκη να ερωτοτροπήσετε γιατί είστε σίγουροι ότι αρέσετε και επίσης θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο της παρέας ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε. Ο Καρκίνος σας ενδιαφέρει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Φροντίζετε να είστε πολύ προστατευμένοι και πολύ ασφαλείς, γι αυτό κάνετε κινήσεις που δεν σας εκθέτουν. Ίσως να πιστεύετε ότι το όφελος από ένα ρίσκο είναι μεγάλο και να κινηθείτε πολύ δυναμικά για να πετύχετε χρηματικό κέρδος άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη εξασφάλισης και σίγουρα θα βγείτε έξω από τα όρια σας. Πιθανόν να ορίζετε κάποιες καταστάσεις αλλά να μην μπορείτε να τις κινήσετε με μεγάλη ευελιξία. Ίσως να κολλάτε στους τύπους και να χάνετε την ουσία.
Ερωτικά: Έχετε ένταση επειδή μπορεί βαθιά μέσα σας να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από κάποιες σκέψεις που σας βασανίζουν. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια θυμό. Χρειάζεται να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας για να σας φροντίσει και ο άλλος που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η υλοποίηση που σχεδιάζετε να κάνετε σε θέματα πρακτικά, π.χ. σχετικά με ένα σπίτι ή με την επίπλωσή του, μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια παραπάνω έξοδα. Η αναθεώρηση πάνω σε μια συνεργασία μπορεί να σας φέρει χρήματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η σταθερή επιλογή και η σωστή παρουσίαση του εαυτού σας δίνει το προβάδισμα σε κοινωνικά θέματα αλλά και γενικά σε φιλικά περιβάλλοντα. Η ταξιδιωτική εμπειρία θα σας κάνει καλό. Επίσης το περπάτημα στη φύση.
Ερωτικά: Η επικοινωνία σας θα γίνει πιο εύκολα, γιατί θα μπορέσετε να εκφράσετε τα προσωπικά σας συναισθήματα με άνεση, χωρίς να φοβόσαστε ότι θα παρεξηγηθείτε. Επίσης, όσο είστε ευχάριστοι και ανοικτοί τόσο θα κάνετε νέες γνωριμίες. Ο Ταύρος θα σας καλύψει πλήρως.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο δεν αναθεωρείτε τις απόψεις σας, θα πάτε καλά. Γιατί εκεί είναι το μυστικό, στην υλοποίηση. Όσοι κινείστε με την ιδέα ότι είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τα πιο πολλά σας προβλήματα, θα δείτε ότι όλα θα ανοίξουν πιο εύκολα.
Πηγή: astrology.grΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο