13 Ιουλ 2013

MASTERCLASS ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ CASTING DIRECTORS LEO DAVIS & LISSY HOLM

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι διεθνώς καταξιωμένες Casting Directors Leo Davis & Lissy Holm πραγματοποιούν Masterclass για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να μιλήσουν, να συμβουλεύσουν και να γνωρίσουν τους Έλληνες ηθοποιούς.

Με έδρα τους το Λονδίνο, η Leo και η Lissy είναι ....ενα επιτυχημένο δίδυμο το οποίο έχει συνεργατεί για πάνω απο 20 χρόνια με κορυφαίους σκηνοθέτες του παγκόσμιου κινηματογράφου όπως τους Stephen Frears, Roland Emmerich και Fernando Meirelles σε ταινίες όπως "H Βασίλισσα" (Helen Mirren), "Ανώνυμος" (Rhys Ifans), "Ο Επίμονος Κηπουρός" (Ralph Fiennes), "360" (Jude Law) κ.α.

Στο Masterclass θα μοιραστούν highlights από την εικοσαετή και πλέον εμπειρία τους σε κορυφαίο επίπεδο διεύθυνσης casting και θα δώσουν συμβουλές για μια επιτυχημένη ακρόαση και τρόπους προσέγγισης της Βρετανικής αγοράς.

Έξι από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα επιλεχθούν από τη Leo και τη Lissy, θα διαβάσουν, μπροστά στην κάμερα σκηνές από ταινίες του Κινηματογράφου και οι casting directors θα σχολιάσουν την παρουσίαση και θα δώσουν τις συμβουλές τους.

Μαζί τους, η Κατερίνα Παπαδοπούλου, ατζέντης ηθοποιών σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ηθοποιών του Λονδίνου, με πελάτες που πρωταγωνιστούν σε μερικές από τις πιο φημισμένες παραστάσεις του West End όπως το Thriller, The Phantom of the Opera, Wicked, The Bodyguard, Dirty Dancing και We Will Rock You. Η Κατερίνα θα μοιραστεί τις γνώσεις της για το σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα επάγγελμα του ατζέντη ηθοποιών και θα δώσει συμβουλές για την εύρεση του σωστού ατζέντη, καθώς και οδηγίες για την παρουσίαση των βιογραφικών, φωτογραφιών και Show reel.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί:

- τεχνική ακρόασης
- προετοιμασία του ρόλου
- αυτοπεποίθηση
- παρουσίαση
- τί περιμένουν από σένα οι σκηνοθέτες και οι casting directors
-προσέγγιση των casting directors
- εύρεση του σωστού ατζέντη

Θα ακολουθήσει Q&A

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου από της 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Η επιλογή των συμμετεχόντων, θα γίνει αυστηρά μέσα από επιλογή βιογραφικών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στο: athensmasterclass@hotmail.com
Τιμή συμμετοχής : 90 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την Κατερίνα Παπαδοπούλου
στο +44(0) 74 2969 1375

Σκοπός του Athens Masterclass είναι να φέρει κοντά και να γνωρίσει τους Έλληνες ηθοποιούς με σημαντικούς ανθρώπους της διεθνούς βιομηχανίας του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο