13 Ιουλ 2013

Συναυλία στους Δελφούς από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Μία συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και συγκεκριμένα στη Ρωμαϊκή Αγορά, διοργανώνει το Σάββατο στις 21:00 το βράδυ ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής», σε συνεργασία με την Ι’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Στη συναυλία της Ρωμαϊκής Αγοράς των Δελφών, θα συμμετάσχουν ...εξαιρετικοί νέοι ταλαντούχοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα με τους οποίους θα συμπράξουν παγκοσμίως καταξιωμένοι καλλιτέχνες. 

Συγκεκριμένα, λυρικοί τραγουδιστές με την συνοδεία του πιανίστα Δημήτρη Γιάκα, μουσικά σύνολα και η Καμεράτα Junior υπό τη διεύθυνση του βιολονίστα Δημήτρη Σέμση, θα πλημμυρίσουν με τη μουσική τους το αρχαίο δελφικό τοπίο.

Αναμένεται να ξεχωρίσει η εμφάνιση του διάσημου έλληνα πιανίστα Χάρη Δημαρά, ο οποίος διαπρέπει με τα ρεσιτάλ του στο εξωτερικό, καθώς και η έκτακτη συμμετοχή της σοπράνο Μαρλίς Πέτερσεν.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής» και η Ι’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων με μεγάλη χαρά θα υποδεχθούν στη Ρωμαϊκή Αγορά των Δελφών «όλους τους νέους ταλαντούχους μουσικούς που είναι η ελπίδα για τη συνέχιση και το μέλλον του πολιτισμού στη χώρα μας και είναι ιδιαίτερα ευτυχείς για την συμμετοχή και την εμφάνιση των σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων που θα συμπράξουν μαζί τους».

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Art Campus-Δελφικές Μουσικές Συναντήσεις» που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Σύλλογο "Οι Φίλοι της Μουσικής" με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Η προσέλευση θα γίνει με προκράτηση θέσεων και με επίδειξη δελτίων εισόδου για την είσοδο στο χώρο της συναυλίας.

Για κρατήσεις θέσεων: τηλ. 22650 82313, 82346.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο