13 Ιουλ 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 13/7!

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Έχετε αποφασίσει να περάσετε τη ημέρα σας περισσότερο με δουλειά και οργάνωση του χώρου σας. Η διατροφή σας είναι αναγκαία να γίνει πιο λιτή, αφαιρώντας... τα πολλά λιπαρά. Η άσκηση ίσως να σας έκανε ιδιαίτερα καλό. Σίγουρα μπορεί να μην επικοινωνείτε εύκολα με τα δικά σας άτομα αλλά μάλλον πρέπει να αφαιρέσετε κάποια προσωπικά στοιχεία τα οποία σας κάνουν να φαίνεστε υπερβολικοί ή κραυγαλέοι. Η επαφή με τον Παρθένο θα σας αλλάξει την οπτική γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα περάσετε καλά σήμερα γιατί όλα θα έχουν μια πιο εύκολη ροή. Το καλό είναι ότι θα είστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκβαση μιας κατάστασης η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κατά κάποιον τρόπο θα μπουν όλα σε μια τάξη που εσάς σας κάνει ιδιαίτερα καλό. Φίλοι και συγγενείς θα είναι πολύ κοντά σας σε ιδιαίτερες στιγμές. Είναι πάντως η εποχή που θα κερδίσετε με ένα πιο εύκολο τρόπο κάποια πράγματα. Η σχέση με τον Σκορπιό θα γίνει πιο δυνατή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε επιφορτιστεί με πολλά τα οποία πρέπει να λύσετε για να είστε περισσότερο σε ετοιμότητα. Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε κάτι δικό σας πολύ ιδιαίτερο. Είναι σημαντικές κάποιες λεπτομέρειες που θα ανακαλύψετε και θα σας δώσουν τελικά όλη την εικόνα του πάζλ. Μόνο φροντίστε να μην είστε πολύ αγχωμένοι γιατί δεν θα μπορέσετε τελικά να τελειώσετε κάτι που έχετε ήδη αρχίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε αναλάβει ρόλο εκκαθαριστή και ίσως να βρεθείτε εν μέσω κάποιων καταστάσεων οι οποίες σας δίνουν αυτή την ιδιότητα. Η σχέση σας με έναν Παρθένο θα σας ανατρέψει κάποια πράγματα αλλά τελικά όλο αυτό θα λειτουργήσει για το καλό σας. Είναι η ευκαιρία σας να δράσετε πιο δυναμικά για να μπορέσετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια και ίσως η τύχη να σας κτυπήσει την πόρτα.

ΛΕΩΝ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο απομονωθεί από τις πολλές επαφές και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας αλλά και την ζωή των άλλων. Ίσως να σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και με τον δικό σας τρόπο να αναλώνεστε στα δικά σας πρόσωπα. Ο Αιγόκερως θα σταθεί κοντά σας και θα δώσει ένα χέρι βοηθείας, αρκεί να μην είστε μαζί του ανταγωνιστικοί. Έχετε ακόμα ρεύμα γοητείας να συγκινεί τους γύρω σας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι η ημέρα σας αφού θα ενδυναμώσετε και θα πάρετε φόρα. Η πολυπλοκότητα σε υποθέσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν και να πρέπει να γίνετε πιο απλοί και συγκεκριμένοι. Πάντως η γενική σας στάση θα βοηθήσει ώστε να συγκροτήσετε και πάλι την ζωή σας από την αρχή. Είστε γενικά πολύ δημιουργοί και δυνατοί. Το συναίσθημά σας θα σας δώσει μια καλύτερη εσωτερική εμπειρία και θα σας οδηγήσει σε πιο συμφέρουσες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε αποφασίσει να μείνετε για λίγο μόνοι και ίσως να μην δέχεστε και πολλά πολλά. Ο λόγος είναι ότι καθαρίζετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σας θέμα. Χρειάζεται να γίνετε πολύ πιο δραστήριοι και ενεργητικοί απέναντι σε άτομα που σας πιέζουν. Μπορεί να χάνεστε βέβαια από συναισθηματική ευαισθησία. Η λύπη δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα για να αντιμετωπίσετε κάτι που σας ενοχλεί. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι πιο κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ήδη κάνει πολύ δρόμο για να φτάσετε στο σημείο να είστε έτσι ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι. Οι προηγούμενες ημέρες ίσως να ήταν πιο δύσκολες γιατί δεν υπήρχαν διευκρινίσεις. Τώρα υπάρχουν και αυτό σας βοηθάει να γίνετε πιο σαφείς απέναντι ακόμα και στα μικρά σχέδια που κάνετε. Είστε πάντως αποφασισμένοι να διαλέξετε ένα δρόμο πιο ασφαλή για σας. Είναι όμορφο όταν υπάρχει η αναγνώριση της δουλειάς σας και αυτές τις ημέρες μπορεί να τονιστεί από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε τόσες πολλές δουλείες που νιώθετε ότι όλα σας έχουν πέσει μαζεμένα. Επειδή είστε και σαν άνθρωποι πληθωρικοί μπορεί να αναλαμβάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που αντέχετε. Ξεκαθαρίστε τα επείγοντα και μην τα μπλέκετε όλα μαζί. Ο Παρθένος μπορεί να ξαναγυρίσει στην ζωή σας και να πάρει απόφαση να είστε μαζί. Αν σας ενδιαφέρει, καλό είναι να προσαρμοστείτε και με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Διεκδικείστε τα θέλω σας και βάλτε οργάνωση στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλαμβάνετε να κάνετε πράγματα τα οποία σας είναι πολύ εύκολα για αυτό μπορεί να υπερτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να νομίζετε ότι θα τα κάνετε όλα με την μία. Αν έχετε χρόνο, αφήστε χαλαρή την ημέρα σας και προσπαθήστε να ζήσετε περισσότερο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μερικές φορές δεν του διαθέτετε τον κατάλληλο χρόνο και ασχολείστε πιο πολύ με τις υποχρεώσεις σας και λιγότερο με την προσωπική σας ζωή. Κάποια καλά νέα για μια υπόθεσή σας θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε επωμιστεί και με εξυπηρετήσεις των φίλων σας για αυτό μπορεί να βλέπετε τα πράγματα κάπως πιο διαφορετικά από παλιά. Η στροφή που έχετε κάνει με έναν Σκορπιό θα βοηθήσει στο να έχετε μια καλύτερη επικοινωνία και επαφή. Είναι σημαντική για σας η λεπτομέρεια που μερικές φορές αποφεύγετε και τώρα αναγκαστικά θα μπείτε και σε αυτή την λογική για να λύσετε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε. Η σχέση σας με έναν Παρθένο θα γίνει πιο αληθινή.

ΙΧΘYΕΣ
Μετά από πολύ κόπο βλέπετε κατάματα κάποια πράγματα που ίσως αποφεύγατε ή δεν τα γνωρίζατε. Είναι καλό πάντως να έχετε καλή σχέση με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί δεν δίνετε με αυτόν τον τρόπο λαβές για φασαρίες. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες νιώθετε ένα άνοιγμα μέσα σας για αυτό θα πετύχετε μια καλή δουλειά η οποία θα σας βάλει σε ένα άλλον δρόμο. Η θετικότητα γενικά θα σας βάλει σε νέες συνεργασίες. Ο Παρθένος μπορεί να παρουσιάσει δείγματα καλής γραφής.
Πηγή: astrology.grΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο