16 Ιουλ 2013

ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Η ομάδα «Σαλτιμπάγκοι» σε συνεργασία με το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν» οργανώνουν ακρόαση ηθοποιών, γυναικών και αντρών, για θεατρική-μουσική παράσταση που θα παιχτεί από....
τις αρχές του 2014  ως το τέλος της σεζόν σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Οι συμμετέχοντες πρέπει να παίζουν καλά ένα μουσικό όργανο και να τραγουδούν.

Για την καλύτερη προετοιμασία τους καλούνται να μάθουν να παίζουν την παρτιτούρα που συνοδεύει την ανακοίνωση, και να έχουν μαζί τους το μουσικό τους όργανο (πιάνο θα υπάρχει). 
Πέρα από τη μουσική ακρόαση, θα τους ζητηθεί να τραγουδήσουν a capella ένα σύντομο απόσπασμα από ένα τραγούδι της επιλογής τους, καθώς κι ένας μονόλογος (έως τρία λεπτά) από ένα σύγχρονο έργο - πάλι της δικής τους επιλογής.

Ο πρώτος γύρος των ακροάσεων θα γίνει από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου στο «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν» στην οδό Φρυνίχου 14, Πλάκα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να περάσουν την Τρίτη 23/7 από τις 10.00 πμ έως τις 3μμ από το Θέατρο προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο