4 Ιουλ 2013

Δείτε προσωπικές φωτογραφίες της Αλίκης με φίλους πριν 30 χρόνια!

Όταν ο Λάκης, η Ζωή, η Μαρινέλλα, η Σμαρούλα, ο Βλάσης και άλλοι, λιάζονταν στην ιδιωτική παραλία της Αλίκης...

Το εξοχικό σπίτι θρύλος, της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Άγιο Γιάννη τον Θεολόγο ήταν πέρασμα διασημοτήτων κάθε Δευτέρα που ...τα θέατρα αργούσαν και οι ηθοποιοί μπορούσαν να το σκάσουν λίγο από την Αθήνα.

Η Αλίκη ήταν τότε με τον Βλάση Μπονάτσο και έπαιζε στο κηποθέατρο της οδού Αλεξάνδρας, την «Εύθυμη χήρα». Έφευγε κάθε Κυριακή βράδυ μετά την παράσταση, μέχρι την τρίτη το απόγευμα για να πάει κατευθείαν και πάλι στο θέατρο.

Κάθε εβδομάδα φιλοξενούσε και μια παρέα και όλοι έλεγαν πόσο καλή οικοδέσποινα ήταν.
Αστακοί, στρείδια μύδια και άλλα θαλασσινά, άφθονο κρασί, ούζο, μουσική, βαρκάδες, φυσικά ωραία θάλασσα αλλά και περιπάτους στο βουνό.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν από τις συχνότερες παρουσίες. Έπαιζε τότε στο θέατρο Μινώα το έργο οι άντρες προτιμούν τις ξανθές». Εκείνη την Δευτέρα βρισκόταν και η Μαρινέλλα που είχε εξοχικό στην άλλη μεριά του βουνού και έφτασε στης Αλίκης με την βάρκα της. Η Σμαρούλα Γιούλη με τον άντρα της Βαγγέλη Λειβαδά και ο Λάκης Λαζόπουλος με την γυναίκα του είχαν φτάσει με το αυτοκίνητο.

Ο Λαζόπουλος τότε ήταν ανερχόμενος ηθοποιός της επιθεώρησης και έπαιζε στο Βέμπο του Λειβαδά, στην επιθεώρηση «το ΠΑΣΟΚ της Χάιδως».

Ωραίες εποχές, ωραίοι λαμπεροί άνθρωποι, τότε που υπήρχαν ακόμα σταρ. Αύγουστος του 1983.Πηγή: queen.grΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο