4 Ιουλ 2013

Η συγκινητική αφήγηση του Σπυρόπουλου για τους τελευταίους μήνες της Αλίκης

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν πρόκειται να ξεχάσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στο πλευρό της έζησε ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές, ειδικά... την περίοδο που ήταν άρρωστη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Badminton και παρακολούθησε την παράσταση «Ο Αλέκος βγήκε απ' τον παράδεισο». Κατά την διάρκεια της παράστασης έπαιξε το τραγούδι «Άστο χεράκι σου».

Ένα τραγούδι που του ξύπνησε αναμνήσεις, αφού το είχε πει κάποτε η Αλίκη. «Ήταν το 1996 στη Θεσσαλονίκη με τις παραστάσεις της "Μελωδίας της ευτυχίας". Εμείς γνωρίζουμε για την αρρώστια εκείνη, όχι.

Καθόμαστε στην ταβέρνα του "Ζαμπέτογλου" στην Καλαμαριά. Συζητάμε, γελάμε. Ξαφνικά η Αλίκη νιώθει την επιθυμία να τραγουδήσει. Τραγουδά μόνη της και α καπέλα, το "Άστο το χεράκι σου" και αμέσως μετά το "Τζιβαέρι". Ανατριχιάσαμε όλοι!

Μου είπε: Θέλω να πάμε ένα μεγάλο ταξίδι μόλις ολοκληρωθούν οι παραστάσεις της "Μελωδίας"», είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος στο onlytheater.

Η δημοσιογράφος τον ρωτάει για την τελευταία παράσταση της «Μελωδίας της ευτυχίας» στην Θεσσαλονίκη και εκείνος εμφανώς συγκινημένος απαντάει: «Στην τελευταία παράσταση της "Μελωδίας", κάθομαι στην κουίντα.

Έρχεται η ώρα που τραγουδά το "Κι αν ο κόσμος αγριεύει και με κυνηγά, εγώ πολεμάω, γι' αυτά που αγαπάω, τους δίνω ζωή ξανά". Εκείνη λοιπόν τη στιγμή με κοιτάει φευγαλέα κάνοντας το χέρι της γροθιά, το έφερε προς το μέρος της καρδιάς. Σαν να ήξερε, να ένιωθε ότι έχει κάτι, αλλά θα το παλέψει».
Πηγή: gossip-tv.gr
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο