25 Ιουλ 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 25/7!

Τα Ζώδια Σήμερα 25 Ιουλίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Είστε πιο χαλαροί και ανέμελοι, τουλάχιστον για σήμερα, αφού θα δουλέψει περισσότερο το παρασκήνιο. Ένα άτομο που μπορεί να είναι Παρθένος στην δουλειά σας....
σάς απασχολεί αρκετά αλλά ίσως ακόμα η κατάσταση να μην έχει εξελιχτεί. Η συναισθηματική φόρτιση που έχετε ίσως να βρει τρόπο να εκτονωθεί γιατί σίγουρα θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι σε υποθέσεις ατόμων που μπορεί να υποφέρουν. Να είστε προσεκτικοί με οποιαδήποτε μορφή συναλλαγής γιατί μπορεί από αφηρημάδα να γίνουν λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε πιο καλά εν μέσω φίλων ή ακόμα και μιας ομάδας. Τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και οι ευαισθησίες σας θα είναι πιο έντονα από ποτέ για αυτό αφεθείτε για λίγο γιατί θα έχετε και ένα καλό αποτέλεσμα είτε σε μια δουλειά που πασχίζετε εδώ και καιρό, είτε σε ένα θέμα συναισθηματικής φύσεως. Θα βρεθείτε εν μέσω πολλών μετακινήσεων και επαφών, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και οικογενειακούς. Κάποια συμβόλαια που είναι να υπογράψετε σίγουρα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω που ζει στο εξωτερικό μπορεί να ανανεωθεί και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα η ευαισθησία σας έχει κτυπήσει την πόρτα και μπορεί από αυτό να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τέτοιες καταστάσεις. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ εκεί είναι που θα μπερδευτείτε και δεν θα καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει ή ακόμα και εσείς από αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι τελικά θα βρεθεί μια λύση σε κάποια οικονομικά θέματα που σας πονάνε γιατί μπορεί να σχετίζονται και με μια οικογενειακή ή κληρονομική υπόθεση. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις συνειδητές γιατί μπορεί από αφηρημάδα να γίνουν λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια ημέρα που θα διοχετεύσετε πολύ καλά την ενέργειά σας γιατί θα βρείτε το δικό σας τρόπο να εξωτερικευτείτε. Είναι σημαντικό να είστε συμπονετικοί γιατί με αυτόν τον τρόπο αυτή η μάσκα που βάζετε πολλές φορές λόγω ευαισθησίας θα πέσει και θα δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Έχετε πολύ σπουδαίες ευκαιρίες τουλάχιστον για σήμερα να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε υπάρχει γύρω σας γιατί η διαίσθησή σας θα σας δείξει τον καλύτερο δρόμο. Η ποιότητα και η ευαισθησία που θα επιδείξετε στις σχέσεις σας θα αναβαθμίσουν γενικά μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας απασχολούσε. Η καλή επαφή με έναν Ιχθύ θα σας βοηθήσει στα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί σε μια κατάσταση γιατί ίσως να μην μπορείτε να την αναλάβετε ή μπορεί να νιώθετε και κουρασμένοι. Να είστε όμως σαφείς και ξεκάθαροι με κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν και συνεργάτες γιατί μπορεί να παρασυρθείτε στους δικούς τους ρυθμούς και ίσως να μην είναι και οι πιο σωστοί. Φροντίστε εσείς να κρατήσετε τις δικές σας απόψεις και να μην παρασύρεστε σε μεγαλεία τα οποία είναι ανέφικτα. Ψυχολογικές προεκτάσεις σε εσωτερικά θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να αποκτήσετε ευαισθησία και έντονα συναισθήματα. Ο Ιχθύς ίσως να σας επηρεάσει με την συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα γίνετε περισσότερο προστατευτικοί απέναντι στους άλλους. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ ξεκάθαροι με τα θέλω σας γιατί θα είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δυο λύσεις. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα γίνει πιο στενή αλλά χρειάζεται και εδώ στόχος, κυρίως αν είναι συνεργάτης. Θα σας δοθεί όμως ευκαιρία να συναντήσετε κάτι πολύ καλό είτε από πλευράς ενός προσώπου, είτε από την πλευρά μιας δουλειάς που την περιμένατε εδώ και καιρό. Κάτι σαν μαγικό μπορεί να γίνει και να κλείσουν κάποιες τρύπες τις οποίες ενώ τις προσπαθούσατε πολύ καιρό, ξαφνικά και χωρίς κόπο τώρα να το καταφέρετε.


ΖΥΓΟΣ
Έχετε κατά κάποιον τρόπο μπερδευτεί γιατί μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα δυο πράγματα και τελικά να μην κάνετε τίποτε. Η ιδιαιτερότητά σας μπορεί να εκδηλωθεί σαν καλλιτεχνική ανησυχία κι ίσως βρείτε ένα πιο εύκολο τρόπο έκφρασης. Η δουλειά σας που παρουσιάζει είτε άνοδο, είτε αύξηση υποχρεώσεων θα χρειαστεί μια μικρή οργάνωση γιατί μπορεί να είστε μπερδεμένοι με πολλά θέματα και να μην ξέρετε από πού θα ξεκινήσετε. Ένας ρομαντικός έρωτας μπορεί να σας παρασύρει και να μην σας αφήσει περιθώρια να είστε ξεκάθαροι. Παρθένος και Ιχθύς μπορεί να σας τραβήξουν στους δικούς τους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα βρεθείτε σε μια όμορφη κατάσταση η οποία σας εκφράζει απόλυτα. Μερικοί από εσάς μπορεί να μην θέλετε να φύγετε από εκεί που είστε, κυρίως αν βρίσκετε σε ένα μέρος όπου μπορεί να ηρεμείτε και να νιώθετε πολύ γαλήνια. Προσπαθήστε για σήμερα τουλάχιστον να βλέπετε μόνο τα καλά που μπορεί να έχετε αυτή την στιγμή και να μην εστιάζετε στα αρνητικά ή αυτά που σας δημιουργούν άγχος και στρες. Ακόμα και στα πιο δύσκολά της σημεία η ζωή έχει κάτι που μπορεί να είναι καλό. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η ημέρα των συγχώρησης, των εξομολογήσεων και γενικά της θετικής συναισθηματικής αλλαγής. Μπορεί να χαλαρώσετε και με την μεγάλη σας πίστη να δυναμώσετε. Βέβαια εδώ χρειάζεται να είστε ξεκάθαροι στο τι ακριβώς θέλετε για να μην μπερδέψετε πράγματα και καταστάσεις, κυρίως αν εμπλέκεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ. Πάντως αν ανοιχτείτε θα δείτε ότι κάτι καλό θα γίνει, ιδιαίτερα αν έχετε κάποια συνεργασία ή δουλεύετε με μέσα επικοινωνίας. Μπορεί να πάρετε χρήματα ή να έχετε την μεγάλη συμπαράσταση ατόμων που θα βοηθήσουν πάνω σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε με το μέρος σας πολλές καταστάσεις και με αυτόν τον τρόπο θα δείτε να μπαίνουν στην θέση τους πολλά πράγματα. Η αγωνία σας και η φροντίδα για ένα θέμα θα πάρει τέλος και κάποιες καλές ειδήσεις θα σας ανεβάσουν το κέφι και την διάθεση. Ίσως να μπορέσετε να κάνετε ένα πολύ καλό διάλογο με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί. Γενικά ή ένταση που έχετε μέσα σε συνεργασίες και στενές σχέσεις μπορεί να πετάξει από μακριά σας και την θέση της να πάρει η ηρεμία και η εμπιστοσύνη. Μην αφήνετε τις φιλοδοξίες σας να σας βασανίζουν. Ακολουθείστε την ροή και θα δείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ανάγκες σας μερικές φορές είναι μπερδεμένες γιατί δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε κάποια συναισθήματα. Ένας Παρθένος θα σας δείξει το βαθύ του πρόσωπο και με τον τρόπο του θα σας φέρει πιο κοντά. Είναι σημαντικό να κινηθείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετική διάθεση. Όλα τα πρακτικά θέματα που έχετε θα λυθούν και θα γίνουν περισσότερο εύκολα και πιο βατά, κυρίως κάποια οικογενειακά τα οποία σας βαραίνουν και σας δημιουργούν ενοχές. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα γίνει πολύ καλύτερη και ένα κομμάτι από το παρελθόν που σας βαραίνει ίσως αρχίσει να εξαφανίζεται.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε αναλάβει για τα καλά ρόλο μπροστάρη. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε ξεκάθαροι και πάνω από όλα πολύ δραστήριοι και δυναμικοί, εξωτερικεύοντας τις ανάγκες σας και τα αληθινά σας συναισθήματα θα βοηθήσετε σε όλες τις καταστάσεις, ακόμα και την σχέση με ένα Λιοντάρι που μερικές φορές νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κουμαντάρετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε από ένα ρίσκο, είτε συναισθηματικό είτε σε επιχειρηματική μορφή. Αν έχετε όρεξη καλό είναι να δοκιμάσετε την τύχη σας σε ένα μικρό τυχερό παιχνίδι. Η διάθεσή σας για ένα παιδί θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα.
Πηγή: astrology.grΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο