12 Ιουλ 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 12/7!

Τα Ζώδια Σήμερα 12 Ιουλίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Κριέ, θα είναι ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να ....πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα. Έτσι επίσης, δεν θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Άρης σήμερα, για τελευταία ημέρα από το ζώδιο των Διδύμων, φίλε Κριέ, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που υπάρχουν στη σχέση σου. Όσο για σένα, που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε υπερβολικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τον Άρη για τελευταία ημέρα στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα, όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις, είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, έχεις παραμελήσει αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν στη σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι, για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπό σου με τρυφερότητα και περισσότερο ρομαντισμό από ό,τι συνηθίζεις, και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου σε ό,τι τους ζητήσεις. Στις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Δίδυμε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, φίλε Δίδυμε, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για τη σχέση σας και η διάθεσή σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και εσύ ίσως να νοιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που επείγουν. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι τελείως περαστικά και ίσως δεν πρέπει να τους δίνεις περισσότερη αξία απ’ ό, τι έχουν στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, οφείλεις να αντισταθείς σήμερα στους πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις, που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για το εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε την στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Καρκίνε, μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις, θα μπορέσουν να βρουν λύσεις στα θέματα που σε προβληματίζουν. Μην διστάσεις να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου κάποιο ζήτημα που προκαλεί εμπόδια στη δουλειά σου και αφορά κι εκείνους. Στα οικονομικά σου, τα προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, αξιοποίησε αυτήν την Παρασκευή για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Λέων. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, κλαίγοντας την μοίρα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις αρκετά από τα θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η ενεργητικότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου και να τον περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, όπου μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα, θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στη σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα, φίλε Παρθένε, και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Όσο για σένα, που παραμένεις ελεύθερος, θυμήσου ότι η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό σου Καρκίνο και η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις, αλλά και προσκλήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, τα νέα σχέδια και οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς σε βγάζουν από την ρουτίνα και δίνουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, αγαπητέ Ζυγέ, σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, έχεις την δυνατότητα και πρέπει να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο, με τον οποίο θα θελήσεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι, γιατί μία έξοδος με τους φίλους σου είναι αρκετή, για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ζυγέ, οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και γενικότερα σε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης, καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Σκορπιέ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας, πόσο μάλλον ο σύντροφός σου, που σε ποθεί κιόλας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, που η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, γιατί κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε πιέσουν και θα απαιτήσουν την ενασχόλησή σου μαζί τους. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις άμεσα, χωρίς χρονοτριβές. Μην γκρινιάζεις και μην ωθείς τις καταστάσεις στα όριά τους, γιατί και οι γύρω σου έχουν τις δικές τους αντοχές. Έχε ως γνώμονα σου ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και πορεύσου αναλόγως.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η λάμψη και η γοητεία σου, φίλε Τοξότη, θα έλξει σήμερα το ταίρι σου, που θα σου προτείνει να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην του το αρνηθείς και αφέσου στην χαρά της έκπληξης, χωρίς ενδοιασμούς. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι, θα καταλάβεις κι αν σου ταιριάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλείας σου, αν είσαι Τοξότης. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα άσκοπα έξοδα και κινήσου με πρόγραμμα, όσον αφορά στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο παρορμητισμός και η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσουν σήμερα σε στραβοπατήματα, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να σκεφτείς πρώτα αυτά που θες να κάνεις και μετά να δράσεις, αλλιώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε θέματα που χρονίζουν και σε τραβούν συνέχεια πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, αλλά και με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τονίζοντας ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση. Αξιοποίησέ την κατάλληλα, για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μία σημαντική πρόταση ή μία νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ημέρα θα είναι ομαλή στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως. Ασχολήσου περισσότερο με το αντικείμενό σου και εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώνεις και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα θα είναι απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς κάποιες καθυστερήσεις θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τους τρόπους που τα αντιμετωπίζεις. Προσπάθησε να είσαι συντηρητικός και ευέλικτος στις αντιδράσεις σου, για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι απαιτήσεις του συντρόφου σου ολοένα και αυξάνονται, φίλε Υδροχόε, και εσύ νιώθεις πιεσμένος και εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση, που δεν μπορείς να κουμαντάρεις. Αν αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, υιοθέτησε μία πιο διπλωματική συμπεριφορά. Είναι βέβαιο ότι με πλάγιους τρόπους, μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, απόλαυσε τις στιγμές της ελευθερίας σου με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, καινούργιος αέρας φυσάει στον επαγγελματικό σου χώρο αφού πλέον έχεις αναπτύξει τις άμυνες σου σε κάθε πιθανή δυσκολία. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και οφείλεις να τις τακτοποιήσεις πρώτα και μετά να… ονειρεύεσαι περιττά έξοδα.

ΙΧΘYΕΣ
Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά, αγαπητέ Ιχθύ. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις μεταξύ σας διαφωνίες. Άλλωστε, υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην γίνεσαι αχάριστος, φίλε Ιχθύ, και εκτίμησε τα συναισθήματά του, διαφορετικά μόνος σου θα οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα και μετά θα στεναχωριέσαι. Όσο για σένα που κάνεις παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι είναι καθαρά δική σου επιλογή αυτή η κατάσταση και αν θέλεις να την αλλάξεις, θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, γιατί εξαρτάται απόλυτα από εσένα η έκβαση κάποιων ζητημάτων. Αυτή η Παρασκευή, με τον Άρη να κινείται για τελευταία ημέρα στο ζώδιο των Διδύμων, είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.
Πηγή: myastro.gr
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο