7 Ιαν 2013

Ποιοι ηθοποιοί «τα φέρνουν» στο Χόλιγουντ

Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με ηθοποιούς που αξίζουν κάθε εκατομμύριο που έχουν βγάλει, καθώς το «φέρνουν» πολλαπλάσιο στις εταιρείες παραγωγής και τα στούντιο του Χόλιγουντ....



1-Natalie Portman



Η διάσημη ηθοποιός καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα για το 2012 χάρη στο ρόλο της στην ταινία «Μαύρος Κύκνος», το οποίο μάλιστα της χάρισε και ένα Όσκαρ ερμηνείας. Η ταινία βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες το 2010 και απέφερε 330 εκατ. δολάρια με κόστος μόλις 13 εκατ. δολάρια. Η Πόρτμαν για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 42,70 δολάρια στα στούντιο.

2-Kristen Stewart



Στη δεύτερη θέση η Kristen Stewart που για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 40,70 δολάρια στα στούντιο. Ήταν η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλυγουντ την προηγούμενη χρονιά για να χάσει φέτος την πρωτιά από την Πόρτμαν. Η ηρωίδα του Twilight πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες που απέφεραν 170 και 400 εκατ. δολάρια αντίστοιχα.

3-Shia LaBeouf



Ο ηθοποιός των Transformers καταλαμβάνει την τρίτη θέση καθώς για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 35,80 δολάρια στα στούντιο.

4-Robert Pattinson



Ο ηθοποιός που έγινες διάσημος για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Twilight είναι η δεύτερη παρουσία στη λίστα του Forbes από τη συγκεκριμένη σειρά, ενώ για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 31,70 δολάρια στα στούντιο.

5-Daniel Radcliffe



Ο Άγγλος ηθοποιός οφείλει την πέμπτη θέση στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη διάσημη σειρά ταινιών Χάρυ Πόττερ, από την οποία και έγινε διάσημος. Μόνο οι δύο τελευταίες ταινίες της σειράς απέφεραν 956 εκατ. δολάρια και 1,3 δισ. δολάρια, αντίστοιχα. Ο Daniel Radcliffe για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 30,50 δολάρια στα στούντιο.

6-Taylor Lautner



Είναι η τρίτη παρουσία στη λίστα από το Twilight και για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 29,50 δολάρια στα στούντιο.

7-Bradley Cooper



Για κάθε δολάριο που παίρνει ο σταρ του Very Bad Trip «φέρνει» 25 δολάρια στα στούντιο.

8-Dwayne Johnson



Κάθε δολάριο που παίρνει ο σταρ του Fast and Furious και Ταξίδι στο κέντρο της γης 2 «φέρνει» 25 δολάρια στα στούντιο.

9-Amy Adams



Η Amy Adams για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 22,60 δολάρια στα στούντιο και οφείλει την ένατη θέση στη λίστα του Forbes στο ρόλο της στο Fighter που βγήκε στις οθόνες το 2010. Πέρυσι έπαιξε στο The Master και μάλιστα κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της.

10-Kevin James



Στη δέκατη θέση ο ηθοποιός του Hitch, ο οποίος για κάθε δολάριο που παίρνει «φέρνει» 22,40 δολάρια στα στούντιο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο