27 Ιουν 2012

Eva Longoria: «Θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα»


«Θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα» δηλώνει η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση», Eva Longoria.

O Γιώργος Σατσίδης συνάντησε την ηθοποιό στο Μόντε Κάρλο, η οποία μέσα σε όλα τα άλλα, είπε και ελληνικές λέξεις που γνωρίζει. Φυσικά, γι’ αυτό «ευθύνεται» ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής της, που ...
... ήταν Ελληνας.

Την Αθήνα, όμως, τη γνώρισε με τον πρώην σύζυγό της, τον γνωστό μπασκετμπολίστα του NBA Tony Parker, όταν τον είχε συνοδεύσει πριν από χρόνια σε έναν αγώνα στην Ελλάδα λίγο διάστημα πριν πάρουν διαζύγιο.

Η Eva Longoria δήλωσε: «Αυτή τη φορά θέλω να έρθω για διακοπές, όχι όμως στην Αθήνα, αλλά να γνωρίσω τα ελληνικά νησιά». Μίλησε επίσης για τη φιλία της με τη Victoria Beckham, με την οποία θα γίνουν και κουμπάρες, μιας και θα βαφτίσει την κόρη της, Harper Seven. Αποκάλυψε ότι και η ίδια θέλει να ερωτευτεί, να παντρευτεί ξανά και να κάνει παιδιά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που φέτος ολοκλήρωσε τον κύκλο της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έβαλε τα κλάματα στο τελευταίο γύρισμα. Για πρώτη φορά η Εύα εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη πόσο τυχερή στάθηκε που κέρδισε τον ρόλο, αφού πριν από αυτό δούλευε ως ταμίας στα «Wendy’s».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο