26 Φεβ 2024

«Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ»‬ Μία μαγευτική Παράσταση για Παιδιά στο Θέατρο Σαλαμίνας την Κυριακή 10 Μαρτίου


Το Θέατρο Σαλαμίνας παρουσιάζει μια μοναδική θεατρική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους, με την ...παράσταση "Ο Λύκος και τα Εφτά Κατσικάκια". Μια χαρούμενη, διασκεδαστική, και πρωτότυπη παράσταση για παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών που υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.


Βασισμένη στο αγαπημένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, η παράσταση ξετυλίγει τη συναρπαστική ιστορία του Λύκου, ενός πλάσματος που ζει μόνο με το όνειρο να βρει έστω έναν φίλο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε τα Εφτά Κατσικάκια, που λατρεύουν τη μουσική και ονειρεύονται μια μεγάλη συναυλία!



Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Λύκος αποφασίζει να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού όπου μένουν τα 7 Κατσικάκια, ενώνοντας τους χαρακτήρες σε μια αξέχαστη συνάντηση που θα αλλάξει τις ζωές τους. Η παράσταση αποτελεί μια ζεστή πρόσκληση για τους μικρούς μας φίλους να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της τέχνης που μας ενώνει όλους.


Ημερομηνίες Παραστάσεων:
Κυριακή 10 Μαρτίου για μία παράσταση

Ώρες Παραστάσεων:
6:30 μ.μ


Τοποθεσία:
Θέατρο Σαλαμίνας: Διεύθυνση Πάροδος Βύρωνος 18- Αμπελάκια

Κρατήσεις Εισιτηρίων: στο 694 555 4127 - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήσεις θέσεων γίνονται μόνο με προαγορά των εισιτηρίων

Γενική είσοδος 8 € - Ισχύουν ειδικές τιμές για πολύτεκνους , άνεργους και ΑΜΕΑ

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε μια μαγική περιπέτεια με τα παιδιά σας στο Θέατρο Σαλαμίνας. Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, γέλια και συναισθηματικές στιγμές που θα αγαπήσουν!

«Όλους μας ενώνει η μουσική,

όλους μας ενώνει η φιλία,

Ελάτε και εσείς όλοι μαζί,

να ακουστεί στο δάσος συναυλία!»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο