3 Ιαν 2024

Λεωνίδας Κακούρης: Αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»


Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την... παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου» είναι η λιτή ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως ο ηθοποιός φαίνεται ότι κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή του με την αλλαγή της χρονιάς, όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία διαγράφηκε.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο ηθοποιός έδειχνε το σπίτι του ανάστατο και συνόδευε αυτή την εικόνα με την εξής λεζάντα: «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Ο ίδιος ακουγόταν να λέει ότι δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, προτιμάει τους φίλους και το σκυλάκι του, ενώ την εξομολόγησή του την έκλεινε με τα εξής λόγια: «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@ω και τα Μέσα και όλα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο