30 Ιουν 2023

Έφυγε από τη ζωή η Άντζελα Ζήλεια


«Ο ελληνικός λαός με αγάπησε πολύ. Θέλω λοιπόν να πω... σε όλους τους Έλληνες τον Χριστό να τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας»

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έφυγε στα 88 της χρόνια όπως ανακοίνωσε σε ποστ του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε πριν από λίγο την ξαφνική αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας φίλης και σπουδαίας εμβληματικής τραγουδίστριας με την βελούδινη φωνή των δεκαετιών 60, 70,80, με τα πάμπολλα βραβεία στα εγχώρια και τα διεθνή φεστιβάλ, αλλά και πολύ αγαπητής λόγω της σημαντικής παρουσίας της ως ηθοποιού στις χαρακτηριστικες ταινίες μελό του 60, της μοναδικής Άντζελας Ζήλεια.

Την ίδια, αν και έχει παίξει σε πολλές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, το παρελθόν δεν την ενδιαφέρει να το θυμάται. Το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει.

antzela zilia pethaneΟ,τι έκανα έκανα στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Πάει, πέρασε», είχε πει στην Espresso πριν από δύο χρόνια.

 Μάλιστα, όταν της είπαμε πως ο Νίκος Ξανθόπουλος πολλές φορές τη θυμάτον μέσα από τα social media, η ίδια χαμογελώντας είχε σχολιάσει: «Ο Νίκος ασχολείται ακόμα με όλα αυτά και μπράβο του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Ούτε ταινίες μου βλέπω ούτε τραγούδια μου ακούω. Ο κύκλος αυτός τελείωσε για μένα και πλέον είμαι στον τρίτο και μάλλον τελευταίο κύκλο της ζωής».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο