26 Οκτ 2022

Sugahspank! & The Swing Shoes την Τετάρτη 2 & Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Half Note Jazz Club


Ένα από τα πλέον περιζήτητα μουσικά σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής, οι Sugahspank! & The Swing Shoes, μετά από... δύο χρόνια απουσίας και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, live στη σκηνή του Half Note Jazz Club την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου!


Blues, Rock ‘n’ roll, Soul, Swing και Gospel μουσική σε ένα απολαυστικό ηχητικό χαρμάνι, αποτέλεσμα της βαθιάς φωνής της Sugahspank!, η οποία αγγίζει το σύμπαν της μαύρης μουσικής με το δικό της μοναδικό, ανεπιτήδευτο τρόπο, σε συνδυασμό με τη gypsy swing και την παραδοσιακή μουσική των Swing Shoes.

Τo κοινό τους ταξίδι μετρά 13 χρόνια, με πολλά live, ατέλειωτα χιλιόμετρα κι εμφανίσεις σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο, με παρεΐστικη ενέργεια και διάθεση για πειραματισμό!

Οι δυο μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note θα περιλαμβάνουν υλικό από τα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους και μεγάλο κομμάτι από την ολοκαίνουρια δουλειά τους.

Οι Sugahspank! & The Swing Shoes ανυπομονούν να παίξουν ζωντανά, με το πάθος τους για την μουσική να ξεχειλίζει. Ανυπομονούμε κι εμείς …

Συμμετέχουν:

Sugahspank – τραγούδι

Άδωνις Γουλιέλμος – κιθάρα

Γιώργος Κούτρας – κιθάρα

Πάνος Τομαράς – μπάσο

Γιώργος Κατσάνος – τύμπανα

https://theswingshoes.bandcamp.com/

Sugahspank! & The Swing Shoes

02 & 03 Νοεμβρίου

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμή: από 10€

Προπώληση εισιτηρίων :

https://www.viva.gr/tickets/music/sugahspank-the-swing-shoes-1/

https://www.halfnote.gr/

Πληροφορίες: 210 9213310
*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των συναυλιών στο halfnote.gr.

Μη χάσεις ούτε ... μισή νότα!

Half Note Jazz Club | Τριβωνιανού 17, Μετς | t: 210 9213310

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο