21 Σεπ 2022

Η Αγγελική Πρέζα, από την Κύπρο στην Αθήνα, για την παρουσίαση του πρώτου της δίσκου / «ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ» σε στίχους Σοφίας Αγραπίδη


Την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ», παρουσίασε το... Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, η Αγγελική Πρέζα στον υπέροχο χώρο του καφέ Δυναστεία στην Αθήνα σε ποίηση της Σοφίας Αγραπίδη.



Το Σάββατο στις 17 Σεπ 2022 κ ώρα 18.30, απολαύσαμε μια υπέροχη βραδυά με τραγούδια μελοποιημένα από την Κύπρια μουσικοσυνθέτρια Αγγελική Πρέζα.


Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αγγελική Πρέζα την προηγούμενη μέρα εκπροσώπησε την Κύπρο στην Αίγυπτο στο Cairo Opera House και ενθουσίασε το ακροατήριο με την ερμηνεία της στο Grand Opening του 6ου Awladna Forum! Αμέσως μετά αναχώρησε για Αθήνα για να παρευρεθεί στην παρουσίαση του πρώτου της δίσκου ο οποίος περιέχει εκτός από μουσικά κομμάτια, και μελοποιημένα ποιήματα από την ποίηση της Σοφίας Αγραπίδη. Ποιήματα τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΕΦΑΛΟΣ με τίτλο "ΑΝΑΤΟΛΗ ΨΥΧΗΣ"


Την εκδήλωση παρουσίασε ο Παναγιώτης Μαρκουτζής, Αξκός ε.α. και διαβάστηκε χαιρετισμός του Εκδότη κ. Πλούταρχου Πάστρα καθώς και ομιλία της κ. Ελένης Λουκά,Βιολόγου του παν. του Saarland Γερμανίας,ποιήτριας και καθηγήτριας Γερμανικών, ενώ σ
την απαγγελία των ποιημάτων ήταν η Ελλη Κατσίβελου, αποφ.του Παντείου Παν. και Διοίκησης υπηρεσιών υγείας,MSc,Bsc και η μαθήτρια Γ΄ Γυμνασίου Κωνσταντίνα Σκουτέρη.


Ερμήνευσε επίσης ζωντανά και μάγεψε το κοινό με την φωνή της η Αγγελική Πρέζα.


Στην παρουσίαση του πρώτου της ατομικού δίσκου στην Ελλάδα, παρευρέθησαν στην εκδήλωση άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού όπως οι: κ.Αγγελική Καραβίτη φιλόλογος,ιστορικός,συγγραφέας με τον σύζυγό της κ.Ελευθέριο Φερεκύδη, Καθ.Ιατρικής του παν.Αθηνών

Η καταξιωμένη ποιήτρια κ.Φωτεινή Γεωργαντάκη - Ψυχογιού
Οι Ηλείοι καταξιωμένοι λογοτέχνες κ. Φωτεινή Αζαμοπούλου και Τάκης Κούρβας.

Ο κ.Ιωάννης Καρακασίδης, πρόεδρος της Ζακυνθινής Εστίας πολιτισμού Αθήνας "Διονύσιος Ρώμας", καταξιωμένος ποιητής και συγγραφέας.

Ο πρόεδρος του "Διαχείριση Κύπρος ΑειΖωη" Νίκος Παπακλεοβούλου. Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης και μουσικός Κος Χρήστος Κάλλοου με την σύζυγο του. 
Ο ηθοποιός Χάρης Εμμανουήλ Αγγουράκης  και ο ηθοποιός - σκηνοθέτης και πρόεδρος του Θεάτρου Σαλαμίνας Κος Στέφανος Καρυδάκης
Φωτογραφίες: Ευάγγελος Κάλλοου











Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο