10 Μαρ 2022

"KIDS DREAM FESTIVAL" 17, 18 και 19 Ιουνίου στο Άλσος Στρατού - Γουδή


Το όνειρο κάθε παιδιού, ένα μαγευτικό παιδικό φεστιβάλ, 
γεννιέται” στο καταπράσινο Άλσος Στρατού!

Για πρώτη φορά ...στο κέντρο της Αθήνας δημιουργείται ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού, δημιουργίας και τέχνης, με πλούσιο πρόγραμμα, που καλεί μικρούς και μεγάλους να πειραματιστούν, να παίξουν, να μάθουν και να εξελιχθούν! Μια ιδέα της αγαπημένης μας ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου, που θα ζωντανέψει για τρεις ημέρες, 17, 18 & 19 Ιουνίου, στο μαγευτικό Άλσος Στρατού!



Το Kids Dream Festival θα προσφέρει σε όσους το επισκεφθούν, μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαράς και γνώσης, επαφή με την τέχνη, τη φύση και το παιχνίδι, την ψυχαγωγία και την ευεξία, την τέχνη της δημιουργίας και της γευσιγνωσίας, με έναν μοναδικό τρόπο, με αγαπημένους ηθοποιούς, συγγραφείς, μουσικούς και πληθώρα δράσεων.

Στον καταπράσινο χώρο του Άλσους Στρατού, θα στηθούν ειδικά διαμορφωμένες ανοιχτές και κλειστές τέντες, οι οποίες θα φιλοξενήσουν διαδραστικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, γωνιές δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγικές δράσεις και βιωματικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών, αλλά και γωνιές για ενημέρωση και ψυχαγωγία γονέων.

Στον χώρο θα λειτουργούν επίσης αναψυκτήρια και χώροι εστίασης, και φυσικά θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, για να είμαστε ασφαλείς διασκεδάζοντας.

Μείνετε συντονισμένοι, το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα!

Παραγωγή: Robin4arts GmbH

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 7298930, 6937 296392

www.robin4arts.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο