14 Μαρ 2022

ΣΕΗ: Συνεδρίασε για τη διαγραφή Χαϊκάλη, Κιμούλη, Φιλιππίδη ‑ Σύντομα η απόφαση - Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας


Στις αρχές Απριλίου θα βγει η απόφαση για τη διαγραφή ή όχι των Παύλου Χαϊκάλη, του Γιώργου Κιμούλη και...του Πέτρου Φιλιππίδη σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, πρόεδρο του ΣΕΗ, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τη διαγραφή των Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη είπε: «Εμείς δε θα δημοσιοποιήσουμε την εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Θα πάει στη γενική συνέλευση στις 3 Απριλίου και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις. Μέχρι τότε, εμείς του ΔΣ δεν έχουμε δικαίωμα να δημοσιοποιούμε την εισήγηση του Πειθαρχικού. Θα γίνει ψηφοφορία και τότε θα βγει απόφαση. Εάν η συνέλευση ψηφίσει διαγραφή, η απόφαση θα είναι οριστική. Ηθικά μόνο χάνουν οι ηθοποιοί αν διαγραφούν, είναι μια ηθική ποινή».

Ερωτώμενος για την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΕΗ και τριών μελών του Πειθαρχικού, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Κιμούλης να στραφεί κατά του Σωματείου μας έχει παραξενέψει, και για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει τη διαγραφή του. Το ΣΕΗ πήρε τις καταγγελίες και λειτούργησε σύμφωνα με το καταστατικό του. Θα πάμε στα δικαστήρια και θα δούμε τι θα γίνει».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο