8 Ιαν 2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Έκανα μαύρο χιούμορ για τις γυναικοκτονίες» Τι ισχυρίζεται μετά τον σάλο για την «φλυαρία» και τις γυναικοκτονίες


Απάντηση στις σφοδρές επικρίσεις για το σημερινό του σχόλιο περί γυναικοκτονιών και «φλυαρίας» επιχείρησε ...να δώσει ο ηθοποιός– παρουσιαστής Κωνσταντίνος Τζούμας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Κωνσταντίνος Τζούμας απέδωσε σε «μαύρο χιούμορ» τις δηλώσεις του ότι «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».



«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», υποστήριξε.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…», πρόσθεσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.


Η δήλωση που πυροδότησε αντιδράσεις

Με αφορμή τις χθεσινές, σεξιστικές δηλώσεις του μητροπολίτη Κοζάνης, ο Κωνσταντίνος Τζούμας σχολίασε: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες φυσικά. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, "δεν μπορεί να γενικεύεις". Είναι αφόρητο πάντως. Έχει δίκιο πάντως, οι φλύαρες γυναίκες είναι αφόρητες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Δε μου λέτε εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να ήξερα; Πώς τις αντέχετε;» αναρωτήθηκε χθες ο μητροπολίτης Παύλος, λίγους μήνες μετά από άλλες εμπρηστικές δηλώσεις από άμβωνος, τον περασμένο Οκτώβριο, που είχε ταχθεί κατά του όρου γυναικοκτονία συμβουλεύοντας, εμμέσως πλην σαφώς τις γυναίκες να έχουν το στόμα τους κλειστό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο