6 Σεπ 2021

Με το "PoRtaL 9", το διεθνές φεστιβάλ L.A.R.P., ξεκινά τη φετινή του σεζόν ο Πολυχώρος VAULT.


Έπειτα από 8 ευρωπαϊκές χώρες που το φιλοξένησαν, έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα.

PoRtaL9... 



Το φεστιβάλ L.A.R.P. έρχεται στην Ελλάδα

Φέτος η Ελλάδα για πρώτη φορά, παίρνει τη σκυτάλη στη διοργάνωση του διεθνούς φεστιβάλ L.A.R.P. (Live Action Role Playing) για τους λάτρεις των διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων.

Από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο VAULT το PoRtaL 9, το 1ο φεστιβάλ L.A.R.P. στην Ελλάδα. Μια τριήμερη γιορτή που θα σημάνει και την έναρξη της φετινής σεζόν για τον Πολυχώρο VAULT.

Αγαπάς τα RPG (Role Playing Games); Είσαι improve ηθοποιός; Έχεις παίξει L.A.R.P.; Αν απάντησες ναι σε κάτι από αυτά ή απλά θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αυτό το φεστιβάλ έχει μια θέση για σένα.

Από το 2013 που πρωτοξεκίνησε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, το PoRtaL, αποτελεί έναν ετήσιο πόλο έλξης ανθρώπων με διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά με κοινό πάθος, το L.A.R.P. Στις συναντήσεις που γίνονται στα PoRtaL, προσεγγίζουμε το L.A.R.P. από ερευνητική σκοπιά, συζητάμε για όλα τα νέα στον τομέα και φυσικά, φτιάχνουμε και παίζουμε σενάρια L.A.R.P.


Τι ακριβώς είναι όμως το L.A.R.P; Είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι ρόλων στο οποίο οι παίκτες αναπαριστούν χαρακτήρες, χρησιμοποιώντας αμφιέσεις και αξεσουάρ. O ορισμός του είναι λιτός αλλά δεν πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι ή ένα χόμπι. Η χρήση του σαν εργαλείο και μέσο στην εκπαίδευση, την ψυχοθεραπεία και τον καλλιτεχνικό χώρο αποκτά σταθερά ρεύμα τα τελευταία χρόνια και πολύ σύντομα δεν θα είναι καν επαναστατική - όλος ο κόσμος ήδη μιλάει για αυτό!

To φετινό PoRtaL έχει σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους κλάδους που έχει επηρεάσει ή που έχουν επηρεαστεί από αυτό. Έτσι, θα υπάρχουν ομιλίες από Έλληνες και Ευρωπαίους εκπροσώπους. Παράλληλα θα διεξάγονται εργαστήρια αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, χειροτεχνίες που θα γίνονται ανάμεσα σε εκθέσεις τέχνης και παιχνίδια L.A.R.P, έτσι ώστε να βιώσουν όλοι από πρώτο χέρι αυτή την εμπειρία. Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα του συνεδρίου η βασική γλώσσα θα είναι τα Αγγλικά.

...“Ένα τόσο πολύχρωμο φεστιβάλ δεν θα μπορούσε παρά να φιλοξενηθεί σε μια από τις πιο σημαντικές “off-Broadway” σκηνές της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus. Από το 2012 το VAULT έχει συμβάλλει όσο λίγοι στην ανάπτυξη της εναλλακτικής θεατρικής σκηνής, αλλά και της καλλιτεχνικής έκφρασης γενικότερα, και ταιριαστά θα είναι ο οικοδεσπότης του PoRtaL9 και των δύο εκθέσεων του – φωτογραφική και έργων τέχνης”... Αλέξανδρος Αλεξίου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας PoRtaL9)


...“Με μεγάλη χαρά, μετά από ενάμιση χρόνο που μείναμε κλειστά, ξεκινάμε τη σεζόν 2021-22 με αυτό το διεθνές Φεστιβάλ που για 1η φορά διοργανώνεται στη χώρα μας όπου θα συμμετάσχουν Έλληνες και Ευρωπαίοι δημιουργοί και καλλιτέχνες. Μια τριήμερη γιορτή για τους διοργανωτές, ομιλητές και συμμετέχοντες του φεστιβάλ”... ΔημήτρηςΚαρατζιάς – Μάνος Αντωνιάδης (συνδημιουργοί του Πολυχώρου VAULT)


Σημαντικές πληροφορίες:

Όλη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και δεν θα υπάρχει παρουσία μεταφραστή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ώστε να μην ξεπεραστεί ο μέγιστος αριθμός ατόμων της πληρότητας των χώρων του θεάτρου. Κρατήστε θέση κάνοντας προεγγραφή για όλες τις μέρες του φεστιβάλ μέσω της σελίδας portal9.gr πατώντας στο κουμπί “register today”. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Κατά την είσοδό τους στο φεστιβάλ οι συμμετέχοντες οφείλουν να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά από αυτόν) καθώς και πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να φορούν μάσκα κατά την παραμονή τους σε όλους τους χώρους του θεάτρου.


Για περισσότερες πληροφορίες:

FB Page: https://www.facebook.com/portallarpconvention/

Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/745555806354962


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η / Παρασκευή: 10.09.21

(Εργαστήριο) Εργαστήριο για Σκηνικά από Αναβαθμιστική Ανακύκλωση – Γιώτα Ανδρουτσοπούλου / 10:00 – 14:00 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Ας προσπαθήσουμε να εμπνεύσουμε ζωή σε όλον αυτόν τον όγκο από αχρησιμοποίητα αντικείμενα και περισσεύματα κατασκευών!

(LARP) LarpChess - Zbigniew Janczukowicz (Ζμπύσεκ Τζανσουκοβιτς) / 12:00 – 14:00 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Ένα στρατηγικό παιχνίδι σκακιού σε σκακιέρα ανθρώπινων διαστάσεων, που συνδέεται με μια περιγραφική διαπραγμάτευση και εξερεύνηση διάσημων κειμένων της κουλτούρας. Οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρωθούν τόσο στο επιτραπέζιο παιχνίδι όσο και στους προσωπικούς τους στόχους, ενώ κρατάνε τα πεδία τους στην σκακιέρα ανθρώπινων διαστάσεων.


Τελετή έναρξης – Portal Team / 14:15 – 14:45 [2η σκηνή] (Αγγλικά)


(Ομιλία) “Ο Πίτερ Παν και ένα γιγαντιαίο αμμοδοχείο” - Zbigniew Janczukowicz (Ζμπύσεκ Τζανσουκοβιτς) / 14:45 – 15:15 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Λίγα Λόγια για την συνεργασία του PoRtaL με το πλαίσιο του Erasmus +


(Ομιλία) ΈΣΠΑΙΡΟΣ: Παρουσίαση Επέτειου 20-χρόνων - ΈΣΠΑΙΡΟΣ (Κοντιζά Ελένη) / 15:30 – 16:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Ο ΈΣΠΑΙΡΟΣ είναι μια αυτόνομη λέσχη για παιχνίδια που έχει δράσει στην Αθήνα ως χώρος εστίασης της σκηνής παιχνιδιών ρόλων για 2 δεκαετίες και έχει θρέψει μια ολόκληρη γενιά ένθερμων υποστηρικτών της φαντασίας. Ελάτε για μια σύντομη παρουσίαση της ως τώρα ιστορίας του.

https://www.facebook.com/groups/espairos

https://espairos.gr/


(Ομιλία) Πώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι: Μελέτη Περίπτωσης Prys - Terrible Creations / 17:00 – 18:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Τι κάνει κανείς όταν μαίνεται μια καραντίνα για την οποία υπαίτια είναι μια πανούκλα και δεν μπορείς πλέον να τρέξεις δια ζώσης παιχνίδια? Μα, ασφαλώς γυρνάς στα θαύματα της τεχνολογίας, και προσπαθείς να τα πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά!

(Ομιλία) Εισαγωγή στο LARP - Αλέξανδρος Αλεξίου / 17:00 – 18:00 [1η σκηνή] (Ελληνικά)

Μια εισαγωγή στο L.A.R.P και στα βασικά του στοιχεία: τι είναι, ποιοί το χρησιμοποιούν και γιατί;

(Ομιλία) LARP ως Διασώστης - George Vlaykov (Τζώρτζ Βλάηκοβ) / 18:15 – 19:15 [2η σκηνή] (Αγγλικά)


Πώς και γιατί χρειαζόμαστε το χόμπι μας για να βοηθήσουμε ανθρώπους που σώζουν ζωές.

(Εργαστήριο) Θέλω να αγριέψεις! Εργαστήριο για ενδυνάμωση φωνής και σωματικής ερμηνείας. - Patrycja Paula Gas (Πατρίσια Πάουλα Γκας) / 18:15 – 19:15 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Εργαστήριο για την εκπομπή φωνής, τον αυτοσχεδιασμό, την αυτεπίγνωση και την ελεύθερη έκφραση της κίνησης.


(Ομιλία) NPC Crafting το Παρασκήνιο - NPC Crafting / 18:15 – 19:00 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

(Ομιλία) Η υπερπληθής Μοναχική Ταβέρνα - Ο οδηγός ενός παραμυθά - Patrycja Paula Gas (Πατρίσια Πάουλα Γκας) / 19:15 – 16:15 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Πες μου μια ιστορία απελπισίας και θριάμβου, αγάπης και εκδίκησης, απομόνωσης και αλλαγής. Μετά θα μοιραστώ την δική μου. Και ύστερα, θα τις πλέξουμε μαζί.

(LARP) Famiglia Bonifacio: Το απόγευμα πρίν - Terrible Creations / 19:30 – 21:30 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

1920s Εποχή Αμερικάνικης Ποταπαγόρευσης larp δωματίου. Ο Δον Άντζελο Βονεφάτσιο σας έχει καλέσει σε μια επείγουσα συνάντηση.


(LARP) Izgon - Το Πείραμα - Ivan Zalac (Ιβάν Ζάλατς) / 21:00 – 22:15 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Ένα άκρας μυστικότητας αστικό larp φαντασίας, μέσα στο οποίο παίζετε διαφορετικές εκδόσεις του εαυτού σας ως συμμετέχοντες που έχουν κυριευθεί από όντα άλλων κόσμων.

(LARP) Η “Θεία” Επιστροπή – Jakub Korzycki & Krzysztofa Korzycka (Γιακούμπ Κορζυσκι και Κρυστόφα Κορζύσκα) / 21:00 – 23:45 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Μια Επιτροπή μεταμόσχευσης, σε μορφή larp δωματίου, στην οποία καλείστε να επιλέξετε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.

(LARP) Mysterium: Η κυνηγετική Καμπίνα - Terrible Creations / 21:45 – 23:45 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Ένα larp δωματίου με θέμα τα απόκρυφα και το υπερφυσικό, που εξερευνά την λεπτή γραμμή ανάμεσα στην λογική και της άβυσσο πέραν της.

Ημέρα 2η: Σάββατο 11.09.21

(Εργαστήριο) Δημιουργώντας ένα δερμάτινο τσαντάκι – Παναγιώτης Μπάστας / 11:00 – 13:00 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Ελάτε στο εργαστήριο και θα φύγετε με ένα τσαντάκι φτιαγμένο από ξύλο και δέρμα!

(Εργαστήριο) Πως να βρείτε και να αναπτύξετε την φωνή του χαρακτήρα σας; - Χριστίνα Υφαντή / 11:30 – 13:00 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Η σημασία του να βρίσκεις και να αναπτύσσεις την φωνή ενός χαρακτήρα κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού ρόλου. Μάθημα πάνω στην εύρεση και ανάπτυξη της φωνής του χαρακτήρα σας. Γιατί έχει σημασία το να έχεις φωνή; Τι καθορίζει την φωνή ενός χαρακτήρα;


(Ομιλία) Μαραθώνιος Παιχνιδιού Παρουσίαση

Παρουσιαστής: Χρήστος Παναγιωτόπουλος / 11:15 – 12:15 [2η σκηνή](Αγγλικά)

(Ομιλία) Το LARP ως μέσο προώθησης ιδεολογίας 1/3 - Ilina Konakchieva (Ιλίνα Κονακτσίεβα) / 12:30 – 13:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)


Παρουσίαση και ομιλία περί του αντικειμένου.

(Εργαστήριο) “Ένα από άγγιγμα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”- Προξημική και επικοινωνία μέσω αγγίγματος ως εργαλεία για Larp - Marcin Słowikowski (Μαρσιν Σλοβικοβσκι) / 13:15 – 13:30 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Κατά την διάρκεια τους εργαστηρίου θα δουλέψουμε πάνω στο θέμα της προξημικής (η χρήση του χώρου) και της επικοινωνίας μέσω αγγίγματος στην μη λεκτική επικοινωνία μεταξύ παικτών L.A.R.P.


(Ομιλία) LARP σε Μουσεία : Πως μπορούμε να κάνουμε την ιστορία να έρθει στην ζωή;

Ανακαλύψαμε μουσεία και τα μουσεία ξεκίνησαν να ανακαλύπτουν την δύναμη της εξιστόρησης, των παιχνιδιών ρόλων και του larp. Από το 2018 οι Parallel Worlds έτρεξαν αρκετά larp σε μουσεία και επίσης συμβάλλουν σε έργα δημιουργίας εμπειριών μουσείων. Larp & Museums: Larp στο μουσείο (1/2) - Nandor Laklia, Árpád Bayer (Νάντορ Λάκλια, Αρπάντ Μπάγιερ) / 13:15 – 14:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Larp & Museums: Εκπαίδευση πέρα από την τάξη και την ηλικία (2/2) - Nandor Laklia, Árpád Bayer, Leo Perelis (Νάντορ Λάκλια, Αρπάντ Μπάγιερ, Λεωνίδας Περέλης) / 14:15 – 15:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)


(LARP) Το LARP ως μέσο προώθησης ιδεολογίας 2/3 : Drama στην Φάρμα Συνεργασίας - Illina Konakchieva (Ιλίνα Κονακτσίεβα) / 13:15 – 15:15 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Το δεύτερο μέρος της Παρουσίασης “Το LARP ως μέσο προώθησης ιδεολογίας” στην μορφή ενός παιχνιδιού larp δωματίου.

(Ομιλία) Το LARP ως μέσο προώθησης ιδεολογίας 3/3 - Ilina Konakchieva (Ιλίνα Κονακτσίεβα) / 15:15 – 16:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Συζήτηση Μετά το παιχνίδι

(Ομιλία) Τα μυστικά της τέχνης, ομιλία με μορφή ερωτο-απάντησης Session με βετεράνους διοργανωτές παιχνιδιών - Illina Konakchieva, George Vlaykov, Miroslaw Wranka, Marcin Słowikowski (Ιλίνα Κονακτσίεβα, Τζώρτζ Βλάηκοβ, Μίροσλαβ Βράνκα, Μαρσίν Σλοβικόβσκι) / 17:00- 19:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Παρουσιαστής/Συντονιστής: Χρήστος Παναγιωτόπουλος


(LARP) Το δίλημμα του πειρατή - Anja Lotte Kastelic (Άνγια Λόττε Κάστελιτς) / 17:15 – 18:15 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Ένα larp δωματίου με πειρατικό θέμα σε φανταστικό κόσμο.

(LARP) Το τμήμα μαγικών αντικειμένων - Terrible Creations / 19:15 – 21:15 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Σαλπάρετε μαζί μας σε ένα ταξίδι σε έναν κόσμο όπου η μαγεία είναι πραγματική. Θα βρείτε τους εαυτούς σας ανάμεσα σε λίγους εκλεκτούς που θα προσπαθήσουν να διερευνήσουν ποιός προσπαθεί να υπονομεύσει τον κόσμο των μάγων Embark with us on a journey to a world where magic is real.


(LARP) Tau Seti - Ivan Zalac (Ιβάν Ζαλατς) / 19:15 – 21:15 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Καταταγείτε στο πλήρωμα του γενεαλογικού πλοίου που φτάνει στο νέο σπίτι της ανθρωπότητας, ένα πλοιό μέσα στο οποίο δεν υπάρχουν οι λέξεις μυστικά ή ιδιωτικότητα, αλλά υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν.


(LARP) Poker face - Marcin Słowikowski (Μαρσίν Σλοβικόβσκι) / 19:15 – 00:15 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Ένα παιχνίδι για αισθήματα που δεν μπορούμε να ονομάσουμε, που φοβόμαστε ότι δεν θα βρούν ανταπόκριση, και μας βάζουν ταμπέλες που είναι ανεπιθύμητες. Σενάριο του Marcin Słowikowski από το "Prism: Queer LARP Anthology"(Πρίσμα: Ανθολογία Queer LARP)


(LARP) Famiglia Bonifacio: Το απόγευμα πρίν - Terrible Creations / 21:30 – 23:30 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

1920s Εποχή Αμερικάνικης Ποταπαγόρευσης larp δωματίου. Ο Δον άντζελο Βονεφάτσιο σας έχει καλέσει σε μια επέιγουσα συνάντηση.


Ημέρα 3η: Κυριακή 12.09.21

(Εργαστήριο) Εργαστήριο για Σκηνικά από Αναβαθμιστική Ανακύκλωση – Γιώτα Ανδρουτσοπούλου / 11:00 – 12:15 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Ας προσπαθήσουμε να εμπνεύσουμε ζωή σε όλον αυτόν τον όγκο από αχρησιμοποίητα αντικείμενα και περισσεύματα κατασκευών!

Μαραθώνιος Παιχνιδιών Κύκλος Ανατροφοδότησης - Χρήστος Παναγιωτόπουλος


11:30 – 12:45 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

(Εργαστήριο) Δημιουργία ενός Μανδύα - Γιώτα Ανδρουτσοπουλου / 12:15 – 13:45 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Δημιουργία μανδύα με κουκούλα, για να σας συντροφέψει στις περιπέτειες σας στο larp ή τις κρύες μέρες.

(Ομιλία) Δύναμη, Μοναξιά, Πικρία: Η ψυχολογία του να υποδύεσαι Μάγο - Μιχαήλ Βραζιτούλης / 13:00 – 13:45 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Μια ημι-διαδραστική ομιλία πάνω στο ψυχο-ιστορικό παρασκήνιο του να ερμηνεύεις τον ρόλο ενός μάγου. Πέραν της επιφάνειας των μηχανισμών της χρήσης ξορκιών, ποιες είναι οι υποδυτικές ερμηνείες της προσωποποίησης του αρχέτυπου του μάγου και τι μπορούμε να μάθουμε για αυτό το θέμα από την λαογραφία και την ιστορία του αποκρυφισμού;

(Ομιλία) Πιάσε με αν μπορείς! Πέραν των Ερωτηματολογίων - Ηλέκτρα Διακολαμπριανού, Λεωνίδας Περέλης / 13:00 – 14:45 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Παρουσιαστής: Zbigniew Janczukowicz (Ζμπύσεκ Τζανσούκοβιτς)

Μια ομιλία για την κατανόηση του πως οι παίκτες μαθαίνουν μέσω της ενασχόλησης με το larp.


(Εργαστήριο) Από το ντουλάπι στο LARP – Agnes Upor (Αγκνές Ουπόρ) / 14:00 – 16:00 [Υπόγειο] (Αγγλικά)

Ειδικά εφέ και μακιγιάζ από πράγματα που μπορεί κανείς να βρει στο σπίτι του. Ελάτε να συμμετάσχετε σε ένα εργαστήριο όπου θα φτιάξουμε ειδικά εφέ μακιγιάζ με μη συμβατικά υλικά - Ξεχυθείτε στο ντουλάπι, αρπάξτε ότι βρείτε και γίνετε δημιουργικοί!

[Παράσταση] ImproVibing – ImproVibe / 14:00 – 14:45 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Μια αυτοσχεδιαστική κωμική παράσταση εμπνευσμένη από το Larp.

(WORKSHOP) Θέλω να αγριέψεις! Εργαστήριο για ενδυνάμωση φωνής και σωματικής ερμηνείας. - Patrycja Paula Gas (Πατρίσια Πάουλα Γκας) / 15:00 – 16:00 [1η σκηνή] (Αγγλικά)

Εργαστήριο για την εκπομπή φωνής τον αυτοσχεδιασμό, την αυτεπίγνωση και την ελεύθερη έκφραση της κίνησης.

(Ομιλία) Το εκπαιδευτικό LARP ως εργαλείο για την πρόληψη της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης. - Ηλέκτρα Διακολαμπριανού / 15:00 – 16:00 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

Παρουσίαση του Erasmus + Προγράμματος DiveIn, όπου χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές εκπαιδευτικού larp, ελέγχθηκαν και αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης ως μεθοδολογία για την πρόληψη της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης της νεολαίας.

(LARP) Μαραθώνιος Παιχνιδιών LARPs / 17:00 – 18:30 [Υπόγειο] Game 1 / 17:00 – 18:30 [1η σκηνή] Game 2

Παρουσιαστής: Χρήστος Παναγιωτόπουλος

(TALK) Επίλογος Φεστιβάλ - PoRtaL Team / 18:45 – 19:15 [2η σκηνή] (Αγγλικά)

(LARP) Κράση # Larp για το Κλίμα - Zbigniew Janczukowicz (Ζμπύσεκ Τζανσούκοβιτς) /19:30 – 23:30 [1η και 2η σκηνή] (Αγγλικά)

Το έτος αριθμεί 2050 και η κλιματική καταστροφή έχει ήδη συμβεί. Παίζεται τους ρόλους διπλωματών κατά την διάρκεια ενός παγκόσμιου οικολογικού συνεδρίου, προστατεύοντας τα κρατικά και προσωπικά σας συμφέροντα, στους καιρούς που διακυβεύεται η παγκόσμια ασφάλεια.

INFO

Διάρκεια Φεστιβάλ : 10 - 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρες Λειτουργίας : 10:00 το πρωί – 00:00 το βράδυ

Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται σε όλους τους χώρους του Πολυχώρου VAULT.




Είσοδος Δωρεάν

Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS

FB Page : http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1

Instagram : https://www.instagram.com/vault.theatre.plus/

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8' περίπου με τα πόδια)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6951832070

(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00)

Email: vaultvotanikos@gmail.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο