8 Ιουλ 2021

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ: Γιώργος Περρής «Καρδιά Κοίτα» 20/7 Θεσσαλονίκη


Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με ...καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα top 20 των διεθνών charts σε πάνω από 40 χώρες, ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου.



“Καρδιά Κοίτα” είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που ξεκινά σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το καλοκαίρι και θα έχει τη σωστή δόση από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: έντονα συναισθήματα, δύναμη αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του.

Ο τελευταίος του δίσκος «Σταθερά στα Όνειρα» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου, με το «Καρδιά Κοίτα» από τους τίτλους της σειράς «Αγγελική», θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι, αφού έφτασε τα 2 εκατομμύρια views στο Youtube και συνεχίζει να αγαπιέται πολύ!

Παράλληλα, το «Disobey» , το τελευταίο του ξενόγλωσσο, ρυθμικό κομμάτι που λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα, θα μας βοηθήσει να γιορτάσουμε την επιστροφή των live συναυλιών!

Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του, όπως το “Je suis malade”, “I Will wait for you” αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.


«Μετά από την καραντίνα και την απομόνωση που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές μας, θέλω να τραγουδήσω στο κοινό τραγούδια που θα γιατρέψουν τις μουδιασμένες μας καρδιές».

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητα του, ενώνονται η δισκογραφία του, το παλιό με το καινούργιο, το ξενόγλωσσο με το ελληνικό και η συγκίνηση με τη διασκέδαση, προτού ο διεθνής καλλιτέχνης συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για την προώθηση του νέου του δίσκου.

Έχει άλλωστε ανακηρυχθεί πρέσβης της χώρας μας στο εξωτερικό, μέσα από το τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα προβληθεί σε δεκάδες διεθνή μέσα, το οποίο γυρίστηκε στον μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας Ναό της Αφαίας, στην Αίγινα, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η ευαισθησία του δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα παρά με τη δέσμευση που έχει αναλάβει με ενθουσιασμό: είναι πρεσβευτής του Προγράμματος Αναδοχής Παιδιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με στόχο το καλύτερο επίπεδο διαβίωσης παιδιών σε ανάγκη.

Η επανεκκίνηση του πολιτισμού και της μουσικής είναι ό,τι πιο σημαντικό και αναζωογονητικό μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ας αφήσουμε τα τραγούδια να βρουν τη θέση τους στο πιο πολύτιμο σημείο της ύπαρξης μας: την καρδιά.


Συντελεστές παράστασης :

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος - πλήκτρα και ενορχηστρώσεις

Κώστας Νικολόπουλος - κιθάρα

Κωστής Βήχος -μπάσο

Γιάννης Καρακασίδης - τύμπανα

Δημήτρης Μπουρμπούλης, Ηλίας Λάκκας - ηχος

Γιώργος Χαραλάμπους , Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φώτα

Προπώληση εισιτηρίων :

www.viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/giorgos-perris/

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο