28 Μαΐ 2021

Ελευθερία Παπαμιχαήλ: Από την Σαλαμίνα για όλη την Ελλάδα. Μία νέα πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια - Ακούστε το νέο της single "Ανακωχή" εδώ


Ποιος θυμάται εκείνη την πετυχημένη σειρά στην τηλεόραση του Alpha «Η Λέξη Που Δεν Λες»;  ...Το τραγούδι τίτλων το ερμηνεύει η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη στο χώρο του τραγουδιού Ελευθερία Παπαμιχαήλ.



Τώρα η  Ελευθερία Παπαμιχαήλ παρουσιάζει το νέο της single «Ανακωχή», που της έγραψαν οι επιτυχημένοι δημιουργοί Γιώργος Σαμπάνης και Ελεάνα Βραχάλη και κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ είναι μία νέα τραγουδίστρια από την Σαλαμίνα που από τα πρώτα της βήματα έχει ξεχωρίσει. Το 2016 συμμετείχε στον διαγωνισμό "Show me a Star" του ραδιοφωνικού παραγωγού Μάκη Πουνέντη και έφτασε μέχρι τους 15 στην φάση του studio.


Αργότερα η γλυκιά φωνή της όπως σας είπαμε παραπάνω, «έντυσε» τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Η Λέξη Που Δεν Λες» με το ομώνυμο τραγούδι τίτλων σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους Λουίζας Αρκουμανέα καθώς και με το τραγούδι "Μιά θάλασσα μικρή" σε μουσική και στίχους του Διονύση Σαββόπουλου και διασκευή Μίνου Μάτσα.


Παράλληλα γοήτευσε το κοινό και τους κριτές του «The Voice Greece». Το ξεχωριστό της ταλέντο τράβηξε το ενδιαφέρον του Γιώργου Σαμπάνη, ενός από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και μαζί με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, της έγραψαν την «Ανακωχή».


Με την εξαιρετική χροιά της, η Ελευθερία Παπαμιχαήλ ερμηνεύει μία τρυφερή και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, γοητεύοντας τις αισθήσεις. Το «Ανακωχή» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Γκάνιος.


Το single "Ανακωχή" μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Panik Records καθώς και στα link μετά την εικόνα:


Youtube: https://youtu.be/3pVCZurRH4E

Spotify: https://spoti.fi/3owynzv

iTunes/Apple Music: https://apple.co/33X44Z9

Deezer: https://bit.ly/3wqsoPD

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο