13 Απρ 2021

Το Εθνικό Θέατρο κάνει ακρόαση και ψάχνει ηθοποιούς για τις νέες του παραγωγές


Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες νέας παραγωγής «Λεωφορείο ο Πόθος» του Τ.Ουίλλιαμς σε σκηνοθεσία... Θανάση Σαράντου που θα παρουσιαστεί στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος κατά τη θεατρική περίοδο 2021-2022 αναζητά μία γυναίκα για τον ρόλο της Στέλλας ερμηνευτικής ηλικίας 30-35 ετών, μία γυναίκα έγχρωμη ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 30 ετών και έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 35-40 ετών.



Στην ακρόαση θα κληθούν υποψήφιοι μετά από μία πρώτη επιλογή από τα βιογραφικά τους. Η επιλογή θα γίνει από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες.

Όλοι οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην ακρόαση θα ειδοποιηθούν για την συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα. Οι υποψήφιοι εκείνοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα λάβουν μήνυμα με τις λεπτομέρειες του ραντεβού τους καθώς και απόσπασμα κειμένου το οποίο θα πρέπει να μελετήσουν (δεν χρειάζεται να το αποστηθίσουν). Επίσης να έχουν προετοιμαστεί σε ένα τραγούδι της επιλογής τους (από το ελληνικό ή διεθνές ρεπερτόριο) το οποίο ενδέχεται να κληθούν να ερμηνεύσουν a Capella.

Παρακαλούμε σημειώστε: α) η ακρόαση θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και συγκεκριμένα από Μεγ.Τρίτη 27 Απριλίου έως και Μεγ.Πέμπτη 29 Απριλίου. β) Οι δοκιμές της παραγωγής προγραμματίζεται να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2021, συνεπώς οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πλήρη διαθεσιμότητα από την περίοδο εκείνη.

Το ΕΘ στο πλαίσιο των κανόνων που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ασφαλή διεξαγωγή δοκιμών θα εφαρμόσει τα ίδια πρωτόκολλα και στη διεξαγωγή της ακρόασης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε ολιγομελείς ομάδες των 5 ατόμων.

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων (από το βιογραφικό κατά την αίτηση ) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.


Κατάθεση βιογραφικών

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 μέχρι και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021:

- ηλεκτρονικά στο email cv@n-t.gr αναγράφοντας απαραιτήτως στο θέμα του email «Ακρόαση – Νέα παραγωγή Σκηνής Νίκος Κούρκουλος ΕΘ – Θεατρική περίοδος 2021-2022».

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά.

Η ενημέρωση όλων των υποψηφίων σχετικά με τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email που θα αποσταλεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο