11 Μαρ 2021

Συγκινεί η αδελφή του Θεόφιλου Βανδώρου: Ο πατέρας μου θα ήθελε να έχει πεθάνει πρώτος και όχι να το ζήσει αυτό [βίντεο]


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει φέρει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου, σε ηλικία 60 ετών. ..
Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός, που έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη σειρά «Τμήμα Ηθών», έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Συντετριμμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή Tlive, από τον Alpha, η αδελφή του Θεόφιλου Βανδώρου: «Νομίζαμε ότι θα μπορέσει να ζήσει περισσότερο, αλλά τελικά δεν κράτησε ο οργανισμός του. Προς το τέλος ήταν στον ''Ευαγγελισμό''», είπε.

Ο πατέρας του «θα ήθελε να έχει φύγει εκείνος πρώτος»

«Του είναι πάρα πάρα πολύ βαρύ. Θα ήθελε να έχει πεθάνει πρώτος και όχι να το ζήσει αυτό» συνέχισε η αδελφή του εκλιπόντος, αναφερόμενη στον πατέρα της, που είναι ιδιαίτερα συγκλονισμένος από τον θάνατο του γιου του.

«Ήταν ακαριαίο. Πόνεσα πάρα πολύ που τον έχασα. Πάρα πολύ. Ήταν ένας έξοχος άνθρωπος, ένας πάρα πολύ καλός γιος, αυτό ήταν», δήλωνε νωρίτερα ο πατέρας του ηθοποιού, Νίκος Βανδώρος.

Ο Νίκος Βανδώρος, 97 χρόνων σήμερα, εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ στο θέατρο συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τον Δημήτρη Μυράτ, τον Μίμη Φωτόπουλο και την Έλλη Λαμπέτη.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε όμως και ο Μανούσος Μανουσάκης, σκηνοθέτης της αστυνομικής σειράς «Τμήμα Ηθών», όπου πρωταγωνίστησε ο Θεόφιλος Βανδώρος.

«Αυτή η μακριά χαίτη που αναφέρεστε ήταν το σήμα κατατεθέν στο ''Τμήμα Ηθών'', και την υποστήριζε αυτή τη χαίτη. Τρία χρόνια ήμασταν μαζί συνεργάτες. Ένα υπέροχο, εκκεντρικό παιδί, ένα παιδί όλο κέφι, ένας έφηβος, πάντα έφηβος, ωραίος συνεργάτης, ουσιαστικά και ειλικρινά αναρχικός, όχι με αυτό που λέμε αναρχικός τώρα. Ένας αυτόνομος άνθρωπος», είπε ο σκηνοθέτης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο