12 Φεβ 2021

«Δεν έχει φύγει στο εξωτερικό ο Δημήτρης Λιγνάδης» λέει ο δικηγόρος του -Η πρώτη αντίδραση για τις αφίσες


Νωρίς το πρωί ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορηματικά διέψευσε ότι έχει φύγει στο εξωτερικό ο σκηνοθέτης, ενώ ...σχολίασε τις αφίσες που φαίνεται ότι κυκλοφορούν στην Αθήνα με το πρόσωπο του καλλιτέχνη και την λέξη «Σίχαμα».

 

Σαφής και με λίγα λόγια, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, νωρίς το πρωί απάντησε στη φήμη που κυκλοφορεί από το βράδυ της Πέμπτης περί φυγής του καλλιτέχνη στο εξωτερικό. Φήμη που έσπευσε να αναπαράγει σήμερα το πρωί η Ελενα Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook, για να διορθώσει αργότερα με την ένδειξη Edit, και ενώ ήδη η αναρτησή της έκανε το γύρο του διαδικτύου και αναπαρήχθη σε εκπομπές.


Μιλώντας στο πρωινό του Open και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο κύριος Γεωργουλέας είπε: «Ο κύριος Λιγνάδης δεν έχει φύγει καν από τα όρια του Δήμου Αθηναίων. Προφανώς επικοινώνησα μαζί του το πρωί για επιβεβαίωση, αν και δεν είχα καμία αμφιβολία». Ερωτήθη μάλιστα για τις αφίσες που φαίνεται ότι κυκλοφορούν από χθες στην Αθήνα. Η αφίσα αναρτήθηκε σε λογαριασμούς στα social media, χωρίς να αναφέρεται σε ποια σημεία έχουν τοποθετηθεί. Είναι ένα σκίτσο του Δημήτρη Λιγνάδη, με τη λέξη «σίχαμα» γραμμένη με κόκκινα κεφαλαία γράμματα και από κάτω τη φράση «θα πληρώσεις για όλα». Δεξιά πάνω ένα κόκκινο αστέρι.


«Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν» είπε ο κύριος Γεωργουλέας. «Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες». Επανέλαβε επίσης τις χθεσινές του δηλώσεις ότι δεν έχει φτάσει σε αυτούς επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στο πλαίσιο της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που οδήγησε και στην παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο