2 Φεβ 2021

Η αινιγματική ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου μετά την επιστολή Φιλιππίδη: Το αυτογκολ και τα αποδυτήρια


Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε λίγο μετά την αποστολή της ανακοίνωσης του Πέτρου Φιλιππίδη για... τη “μη δημοσίευση του ονόματός του, της εικόνας μου και της φωνής του σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς του και της επαγγελματικής διαδρομής του”, ο γνωστός πρωταγωνιστής Αντώνης Καφετζόπουλος.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης σήμερα είναι στα πρώτα trends στο twitter.


Η αινιγματική ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου μετά την επιστολή Φιλιππίδη: Το αυτογκολ και τα αποδυτήρια

Η θέση του Αντώνη Καφετζόπουλου

Κατ’ αρχήν “όλα αυτά τα οδυνηρά” ΔΕΝ “συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο θεατρο”, έγραψε πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός. Συμβαίνουν εδω και δεκαετίες.

Κι ο Μπέργκμαν στις μερες μας και αλλα ιερά τέρατα, δικά μας και ξένα θα πρεπει επιτέλους να ειδωθούν και κάτω απο το σημερινό φως. Το 1650 καίγαν γυναίκες με ασήμαντες αφορμές. Στις μέρες μας μονο φρίκη φέρνει μια τετοια σκέψη.

Υπάρχουν – και υπήρχαν πάντοτε – και εκείνοι που δεν υπέκυψαν στο ρόλο του θιασάρχη-αφέντη. Η συγγνώμη απο όλους γενικώς και αορίστως είναι παραπλανητική και αδικεί τα θύματα που επιτέλους, με βάσανο προσωπική, ανοίγουν την καρδιά και το στόμα τους.

Επίσης διαφωνώ με τον αγνωστικισμό που θεωρεί οτι τα πράγματα ισως γίνουν καλυτερα/ισως χειρότερα επειδή “η εποχή επιτρέπει να μιλάμε”. Η ανθρώπινη εμπειρία δείχνει οτι “τα πράγματα” ειναι παντα “καλυτερα” όταν μιλάμε.


Η αινιγματική ανάρτηση

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο