24 Φεβ 2021

Λουιζίδου για Λιγνάδη: “Ευτυχώς πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης” Τι αποκάλυψε η Θεσσαλονικιά ηθοποιός


Η δημοφιλής ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στο «Έλα χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ...τηλεοπτική της παρέα.

Μεταξύ άλλων, η Λουιζίδου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και την τοποθέτηση της Υπουργού Πολιτισμού για εκείνον.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του OPEN πως «αυτό φεύγει από κάθε σφαίρα… Μέχρι τώρα μιλούσαμε για ενήλικες ανθρώπους που έχουν να λύσουν τα θέματα τους. Εδώ είναι άλλη πίστα, τρομακτική. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ευτυχώς σήμερα έχει περάσει πια στα χέρια που έπρεπε να έχει περάσει. Της δικαιοσύνης, των εισαγγελέων».

«Είναι πολύ βαριά η κατηγορία πια. Ευτυχώς έχουμε έρθει σε αυτό το σημείο με ντράβαλα πολλά και μπρος πίσω χρονικά» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς». «Την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν την θεωρώ τοποθέτηση. Δηλαδή θα συνταχθώ με το 80% των συναδέλφων μου γιατί είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις «δεν ξέρω». Και αν πεις «δεν ξέρω», θα πρέπει να πεις και «παραιτούμαι». Δεν μπορείς να μην ξέρεις σε αυτή θέση».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο