9 Φεβ 2021

Έκοψαν άγρια σκηνή από το «Καφέ της Χαράς» με σεξουαλική παρενόχληση - Δείτε την εδώ


Μια αρκετά επίκαιρη σκηνή με απεικόνιση σeξουαλικής παρενόχλησης στην τηλεοπτική σειρά «Καφέ της Χαράς» κόπηκε από ...τη μετάδοση της στον ΑΝΤ1 πριν λίγες μέρες, όπως κατήγγειλε η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, γιατί κατά τον τηλεοπτικό σταθμό ήταν «πολύ άγρια σκηνοθετικά» και «το ΕΣΡ απαγορεύει τέτοια προσέγγιση». Σύμφωνα με τη σεναριογράφο, ούτε η ίδια αλλά ούτε ο συνάδελφος της Χάρης Ρώμας γνώριζε την αλλαγή.

 

Σύμφωνα με τη σεναριογράφο του «Καφέ της Χαράς» το οποίο προβάλλεται στον ΑΝΤ1, το επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε πριν δύο ημέρες είχε κομμένες σκηνές στις οποίες απεικονίζονταν περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης.

Η κ. Χατζησοφιά – που συνυπογράφει το σενάριο του Καφέ της Χαράς μαζί με τον Χάρη Ρώμα – προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την κομμένη σκηνή σημειώνοντας τα εξής: «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1; Γιατί «ξαφρίστηκαν» χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σeξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;»

Η ίδια η κ. Χατζησοφιά λίγη ώρα μετά επανήλθε επί του θέματος στο λογαριασμό της στο facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

Για την κομμένη σκηνή στο Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας στην σχετική ανάρτηση της κ. Χατζησοφιά σχολίασε: «Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!».

Η κομμένη σκηνή παρόλα αυτά προβλήθηκε κανονικά στο web Tv του τηλεοπτικού σταθμού, αντίθετα με το κανάλι στο οποίο κόπηκε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σκηνή:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο