8 Φεβ 2021

Παύλος Χαϊκάλης: «Κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας» Δύο οι καταγγελίες για τον Παύλο Χαϊκάλη


Τη δική του εκδοχή στα όσα κατήγγειλε η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή θέλησε να δώσει με νέες δηλώσεις ο Παύλος Χαϊκάλης....
Ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ηθοποιός – αστρολόγος που μίλησε στην εφημερίδα «On Time» ξεκαθαρίζει αρχικά πως δεν πρόκειται να κινηθεί δικαστικά, δεν θα αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, πως προσπαθεί να είναι ειλικρινής και πως θα μπορούσε και εκείνος να πει διάφορα για τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας.

/

«Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, δεν υπάρχει διάλογος, δεν ξέρω τι να πω…» εξηγεί ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι να σας πω, υπάρχει ανθρωποφαγία που δε μπορώ να κατανοήσω και να σας πω κάτι; Αν κάποιος νομίζει πως οποιαδήποτε «Χ» συνομιλία είναι απόδειξη σeξουαλικής παρενόχλησης και δεν απαντήσει κάποιος κατανοώ. Αν απαντήσει και υπάρχει διάλογος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρω τι προφίλ είναι αυτό…».


Δεν θα κινηθώ δικαστικά

Στο αν θα κινηθεί δικαστικά αναφέρει: «Όχι, δεν πάω δικαστικά, δεν ασχολούμαι καν. Πολλοί φίλοι που έχουν κάνει προφίλ και ξένα προφίλ λέγανε ότι έβριζα και έγραφα “να νεκροφιλήσω τις κόρες σας”. Είχα πάει στη Δίωξη τότε, στον Γιώργο Σφακιανάκη. Κοιτάξτε, εγώ δεν θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όποιος πιστεύει ότι είμαι ελέφαντας δεν θα του αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής».

Αναφερόμενος στην απόφασή του να βγει δημόσια και να παραδεχτεί πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε η ηθοποιός Ηλιάννα Αραβή, εξηγεί: «Δεν ακυρώνω το λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δεν γίνεται να τον κυνηγήσω, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς. Αν δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου δεν θα μιλούσα. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή».

Ο Παύλος Χαϊκάλης καταλήγει: «Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δεν βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δεν θέλει ok. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… να απαντήσει η κοπέλα… δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος».


Δύο οι καταγγελίες για τον Παύλο Χαϊκάλη

Στην μαγική σφαίρα του πρώην υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ηθοποιού-αστρολόγου, Παύλου Χαϊκάλη, οι καταγγελίες εις βάρος του αποκαλύφθηκαν με Ουρανό στον Ταύρο, όπως πιθανόν είχε προβλέψει. Ή μήπως όχι…

Στον απόηχο του σκανδάλου Φιλιππίδη, της παραίτησης με χρονοκαθυστέρηση μιας βδομάδας του Δημήτρη Λιγνάδη, της παραπομπής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΠ των Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου, η αναφορά του ονόματος του Παύλου Χαϊκάλη σε εις βάρος του καταγγελίες από την ηθοποιό, Ηλιάνα Αραβή και την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφο Sky Maddas θα δώσoυν ενδεχομένως θάρρος και σε άλλες ή άλλους συναδέλφους τους να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν αντίστοιχες τραυματικές συμπεριφορές, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος γενικότερα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα πρόσωπα έτρεξε να προλάβει καταστάσεις, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από το βήμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, μήπως και καταφέρει να κατευνάσει την οργή της κοινής γνώμης, του απλού κόσμου που παρακολουθεί εμβρόντητος να αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα για δημοφιλείς προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου. Δήλωσε δε αρσενικό παλαιάς κοπής, ατάκα που χλευάστηκε δεόντως στα social media.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο