3 Φεβ 2021

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε «θα μου κάτσεις» και μετά θα ανεβάσουμε το έργο»


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ...όσα έζησε την στιγμή που βρέθηκε επαγγελματικά με γνωστό παραγωγό του θεάτρου για να συζητήσουν για το θεατρικό έργο που θα ανέβαζαν.

 

«Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. Ο εν λόγω κύριος ήταν σεναριογράφος – συγγραφέας -παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης. Κανονίζουμε επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει, ώστε αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε συνεργασία. Του δίνω το έργο και ο κύριος «Χ» μου απαντάει:

«Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε. Αν δεν… δεν». Του είπα όχι και σηκώθηκα κι έφυγα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της ηθοποιού Στέλιος Σούρλας δήλωσε: «Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο