17 Φεβ 2021

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου, μου δίδαξε πολλά»


Η Κατερίνα Διδασκάλου, έκατσε το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό της ...εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω. Η ηθοποιός που παίζει μοναδικά τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για όλα. Τα παιδικά της χρόνια. Το θέατρο, το περιβάλλον αλλά και τον άστεγο που φιλοξενεί στο σπίτι της τα τελευταία 7 χρόνια! 

 

Η ηθοποιός μίλησε για τις δικές της δυσάρεστες εμπειρίες στο χώρο αλλά και για το ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες.

Τα παιδικά της χρόνια: Θυμάμαι τους γονείς μου να τραγουδάνε συνέχεια όχι βέβαια επαγγελματικά. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ήταν ήδη έτοιμος. Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι κρίμα να πάνε χαμένοι τόσο καλοί βαθμοί. Στα 14 μου κατάλαβα ότι θα γίνω ηθοποιός.

Στην εκπομπή, μίλησε για την Κατερίνα η αδελφή της Ελένη: Ήταν πάντα ένα όμορφο κορίτσι ξεχώριζε πάντα. Είναι τολμηρός άνθρωπος. Είμαστε φίλες! Η Κατερίνα είναι η χαρά της ζωής”! είπε η αδελφή της Κατερίνας, Ελένη.

Για τον άστεγο που φιλοξενεί σπίτι της εδώ και 7 χρόνια: Έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε έναν άστεγο και μένει ακόμα στο σπίτι μου. Τον είδα πριν από 7 χρόνια κάνοντας βόλτα στην Ακρόπολη. Ζούνε μέσα στο δάσος. Ο κύριος αυτός μου έκανε εντύπωση, γιατί φρόντιζε 4 σκυλιά και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Μόνο φαγητό για εκείνον και τα σκυλιά του. Μας δίδαξε πολλά και εμένα και τα παιδιά μου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο