24 Φεβ 2021

Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό - Τι αναφέρει ο δικηγόρος του


Ο Μανώλης Ροδουσάκης, δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού τον οποίο παρουσιάζει ως κακοποιητή του ...ο Δημήτρης Άνθης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και επισήμανε πως ο πελάτης του δηλώνει αθώος και η έγκληση που έχει δεχτεί είναι αβάσιμη.

 

Σημείωσε πως ο εντολέας του γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση, ενώ αποκάλυψε πως τη Δευτέρα ο 37χρονος απολύθηκε από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν.

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή», ανέφερε ο κ. Ροδουσάκης και τόνισε πως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.


Την Παρασκευή για κατάθεση

Την ερχόμενη Παρασκευή, ο κ. Ροδουσάκης θα μεταβεί μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και θα καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στο οποίο θα κάνει γνωστές τις τοποθετήσεις του πελάτη του. Μετά και την κατάθεση του 37χρονου ηθοποιού, οι αστυνομικοί θα στείλουν το υλικό που θα συγκεντρώσουν από τους δύο εμπλεκόμενους στους εισαγγελείς οι οποίοι θα αποφασίσουν για την εξέλιξη τους και τις ποινικές ευθύνες.

Πάντως επειδή η υπόθεση κινείται στα όρια της παραγραφής, καθώς τον ερχόμενο Μάιο συμπληρώνει την 15έτια όλες διαδικασίες κινούνται με πολύ γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε να μην παραγραφεί, αν προκύπτει το αδίκημα που καταγγέλλει ο Δημήτρης Άνθης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο