27 Ιαν 2021

Διάσημοι ηθοποιοί στο πλευρό της Ζέτας Δούκα και της Κατερίνας Γερονικολο


Κύμα συμπαράστασης από πολλούς ηθοποιούς του καλλιτεχνικού στερεώματος βρίσκουν οι Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού μετά τις καταγγελίες τους.
Στο πλάι της Ζέτας Δούκα και της Κατερίνας Γερονικολού στέκονται οι ...συνάδελφοί τους μετά τις καταγγελίες τους για την συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη.

 

Η κα Δούκα ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια παράστασης δεχόταν συστηματικά λεκτική βία από τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, ενώ μια φορά την κλώτσησε.

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης αυτός ήταν ο Γιώργος Κιμούλης και η παράσταση το «Πιο Κοντά» (Closer) στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, που ανέβηκε στο θέατρο Αθηνών τον χειμώνα του 2008.

«Πήγα εκεί με πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο, σε αυτό το υπέροχο έργο, με αυτόν τον υπέροχο θίασο και αυτό που βρήκα και συνάντησα όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μία απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της Κατερίνας Γερονικολού που τόνισε πως δέχτηκε εργασιακό εκφοβισμό από τον κ. Κιμούλη.

«Με φόβισες. Με τρόμαξες... Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη "συνεργασία" μας» σημειώνει η ηθοποιός με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Oι συγκεκριμένες καταγγελίες έτυχαν μεγάλης υποστήριξης από διάφορους ηθοποιούς, με χαρακτηριστική να είναι η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη που μας προτρέπει «να γίνουμε όλες Ζέτα».

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM / DOROTEAMERCURI

Aπό την πλευρά του και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς εκδηλώνει την υποστήριξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι περήφανος».

Το ποστ του Νίκου Ψαρρά
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM / PSARRAS.NIKOS

Παράλληλα, στο πλευρό της κοπέλας του Κατερίνας Γερονικολού στέκεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που έκανε repost την ανάρτηση της συντρόφου του με τους στίχους του Δημήτρη Χορν από το «Ο ηθοποιός».


Mάλιστα κάτω από το ποστ του ηθοποιού, τη συμπαράστασή τους εκδηλώνουν κι άλλοι συνάδελφοί του όπως ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ευγενία Σαμαρά και η Κατερίνα Τσάβαλου.



Επίσης, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το story της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το στόρι της Αθηνάς Οικονομάκου
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM / ATHINAO1KONOMAKOU


Το ίδιο έκανε επίσης και ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα συνεχάρη την Κατερίνα Γερονικολού για την πρωτοβουλία της να μιλήσει και κάτω στα comments επενέβησαν κι άλλοι ηθοποιοί όπως η Ελένη Βαΐτσου, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ελένη Καρακάση.

Μαζική υποστήριξη ηθοποιών
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο