4 Οκτ 2020

Ο Borat επιστρέφει πιο αστείος από ποτέ ‑ Και το trailer θα σας πείσει - Το Borat 2 θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου


Ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει στο ρόλο που τον έκανε διάσημο, καθώς ύστερα από ...μια περίοδο έντονης φημολογίας επιβεβαιώθηκε η επιστροφή στις οθόνες του θρυλικού Borat!

 

To sequel στην ταινία του 2006 (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) που ήταν ένα αιχμηρό σχόλιο για τις παθογένειες της αμερικανικής κοινωνίας (και του δυτικού πολιτισμού ευρύτερα), θα έχει έναν ίσως… χειρότερο τίτλο, καθώς θα ονομάζεται Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan.

Το σίκουελ, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θέλει τον Borat να κυκλοφορεί incognito, αφού πλέον δεν είναι μια άσημη τηλεπερσόνα από το Καζακστάν, παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους, ενώ καυτηριάζει επίσης της πανδημία του κορονοϊού, το πολιτικό σκηνικό στην υπερσυντηρητική Αμερική και τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν. Όπως πολύ εύστοχα γράφτηκε στα social media «ο Κοέν παίζει τον Borat που παίζει τον Κοέν».

«Εκτελώ μυστική αποστολή στην γη των γιάνκις» δηλώνει Σάσα Μπάρον Κόεν στο τρέιλερ. Στη δεύτερη ταινία ο Borat σκοπεύει να προσφέρει «την κόρη του» ως… δώρο σε κάποιον που είναι κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα σε μια σκηνή ο Borat, μεταμφιεσμένος σε Τραμπ, έχοντας «την κόρη του» στον ώμο εισβάλει σε προεκλογική συγκέντρωση του Μάικλ Πένς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο