26 Αυγ 2020

Σον Κόνερι: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (84), η Ούρσουλα Αντρες, στέλνει ευχές στον 90χρονο πράκτορα 007


Ευχές για τα 90ά γενέθλιά του έλαβε ο Τζέιμς Μποντ, κατά κόσμον Σον Κόνερι, από το πρώτο κορίτσι του, την Ούρσουλα Άντρες.
«Για μένα ...
είσαι και θα παραμείνεις ο καλύτερος για πάντα», έγραψε η Ελβετίδα ηθοποιός, 84 ετών σήμερα, σε ευχετήρια κάρτα που του έστειλε, το περιεχόμενο της οποίας δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Blick» της Ζυρίχης. 




Ο Σον Κόνερι έγινε σήμερα 90 ετών και σκοπεύει να περάσει τα γενέθλιά του στις Μπαχάμες, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη γυναίκα του.

«Μας συνδέει ακόμα φιλία. Εάν τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν ακόμα τον Μποντ σήμερα και παρακολουθούν τις ταινίες, είναι επειδή ήσουν τόσο καλός!», γράφει επίσης Ούρσουλα η Άντρες, η οποία ζει κοντά στη Ρώμη εδώ και πολύ καιρό.

Η θρυλική σκηνή (Τζέιμς Μποντ εναντίον Ντόκτορ Νο, 1962) με την Ούρσουλα Άντρες να βγαίνει από τη θάλασσα και τον Σον Κόνερι να παρακολουθεί αποσβολωμένος είναι μια από τις πιο κλασικές στην ιστορία των ταινιών Τζέιμς Μποντ.


Σε γκάλοπ που πραγματοποίησε πριν χρόνια η εφημερίδα Sun στους αναγνώστες της η Ούρσουλα Άντρες, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες ως το πιο σέξι κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ, κατατροπώνοντας την Χάλι Μπέρι και την Εύα Γκρίν που ήταν επίσης φαβορί. Δείτε τη λίστα με τις 10 φιναλίστ όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες της Sun:


Λίγο πριν κλείσει τα 90 του, ο Σον Κόνερι αναδείχθηκε επίσης ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών, σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του βρετανικού περιοδικού «Radio Times».

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό κατάσκοπο, ήρωα του Ιαν Φλέμινγκ στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία «Dr. No».


Ο Σον Κόνερι αναδείχθηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών

O Σον Κόνερι βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού κέρδισε εύκολα τους άλλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ σε πολλούς γύρους ψηφοφορίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο