20 Ιουλ 2020

Σοκαριστική ανάρτηση της Άνιστον με άρρωστο φίλο της: «Αυτός είναι ο κορωνοϊός» (Photos)


Η Τζένιφερ Άνιστον χρησιμοποιεί την φήμη της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περάσει...
ένα πολύ δυνατό μήνυμα: Την χρήση μάσκας για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πριν από μερικές ημέρες, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να τονίσει την σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας ποζάροντας με άλλους διάσημους στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης με μάσκα, και στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όσους αρνούνται να την χρησιμοποιήσουν.


Η σοκαριστική ανάρτηση 

Η Τζένιφερ Άνιστον ομως επέστρεψε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός φίλου που ήταν σε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο. «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής, χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας. Αυτός είναι ο κορωνοϊός. Αυτή είναι η αλήθεια» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.Και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε… Αν θέλουμε να τελειώσει όλο αυτό, έτσι δεν είναι; Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, σας παρακαλώ, να φοράτε την μάσκα σας. Απλά σκεφτείτε όλους αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από αυτό τον φρικτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και κυρίως για τον εαυτό σας. Ο κορωνοϊός επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Υστερόγραφο: Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Δόξα τον Θεό που έχει πλέον σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας».

Στην δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης, η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει με μάσκα μαζί με την φίλη της και συμπρωταγωνίστριά της στην σειρά «Τα Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κόξ, φορώντας φυσικά μάσκες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο