3 Ιουλ 2020

ΚΠΙΣΝ: Θερινό σινεμά με ψάθες και καρεκλάκια παραλίας -Δωρεάν, για μικρούς και μεγάλους


Το ΚΠΙΣΝ άνοιξε για το κοινό και σιγά σιγά επανέρχονται και οι αγαπημένες εκδηλώσεις, με όλα...
τα μέτρα προφύλαξης για επισκέπτες και εργαζόμενους.

Το θερινό σινεμά, με ψάθες και καρεκλάκια παραλίας στο ΚΠΙΣΝ είναι ό,τι πρέπει για τα ζεστά βράδια του Ιουλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Oι προβολές γίνονται στο ξέφωτο και προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.





Θερινό σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το πολυαγαπημένο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ Park Your Cinema σας προτείνει κλασικές ταινίες ρεπερτορίου. Ο εγγονός του φημισμένου Δρ. Frankenstein φτάνει στην Τρανσυλβανία με σκοπό να ερευνήσει τις πρακτικές του δεύτερου επάνω στη νεκρανάσταση, ώστε να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη του. Θα ανακαλύψει τα αρχεία και το εργαστήριο του παππού του, αλλά για να ολοκληρώσει τα σχέδιά του θα χρειαστεί… ένα πτώμα! Ο Brooks υπογράφει το απόλυτο homage στα θρυλικά φιλμ του James Whale από τα 30’s, χαρίζοντάς μας τη σημαντικότερη σινεφιλική παρωδία που έγινε ποτέ. Παρασκευή 03/07 | 21.00 Ξέφωτο


«Μπαμπούλας Α.Ε.»

Ταινία για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ

Ο Ιούλιος του 2020 φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ animated δημοφιλείς ήρωες, τους οποίους τα παιδιά δεν χορταίνουν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη. 

Ο Mike και ο Sully, αμοιβαία αντιπαθείς πρωτοετείς στην Ανώτερη Σχολή Φοβιστών, αποτυγχάνουν στις εξετάσεις μετά από «ζημιά» εις βάρος της Κοσμήτορα. Θα ξαναγίνουν δεκτοί στην τάξη μόνο αν κερδίσουν διαγωνισμό - θεσμό, συμπράττοντας απρόθυμα ως μέλη αδελφότητας. Το prequel του υπερεπιτυχημένου «Μπαμπούλας Α.Ε.» μας πηγαίνει πίσω στα κολεγιακά χρόνια των δύο ηρώων που… μόνο τρομάρες δεν προκάλεσαν στο παιδικό κοινό. Σάββατο 04/07 | 21.00 Ξέφωτο


Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα. Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Συναυλίες στο ΚΠΙΣΝ

Παράλληλα ξεκινούν και οι συναυλίες με περιορισμένο κοινό. Αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Vassilikos θα εμφανιστεί σε μια από τις πρώτες ζωντανές συναυλίες αυτού του καλοκαιριού. Μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο στις ενορχηστρώσεις και τη σύμπραξη του Ventus Ensemble, ο Vassilikos θα παρουσιάσει στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ το «Κολάζ», μια μουσική αναδρομή της πορείας του με διαφορετικές εκτελέσεις των καλύτερων στιγμών του. Στο πρόγραμμα ακολουθούν Φοίβος Δεληβοριάς και Βαγγέλης Γερμανός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο