3 Ιουν 2020

Το γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Άνιστον από το 1995 που θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό -Ασπρόμαυρο, classy και σέξι


Το γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Ανιστον του φωτογράφου Mark Seliger πρόκειται να δημοπρατηθεί για...
καλό σκοπό.

Το 1995 η Τζένιφερ Ανιστον πόζαρε γυμνή στον φακό του Mark Seliger. Μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη των Friends και πολύ πριν γίνει η mega-star που είναι σήμερα, η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη κερδίσει την προσοχή της διεθνούς σκηνής ως «Ρέιτσελ» και όλοι μιλούσαν για το next-big-thing του Χόλιγουντ.
Η Τζένιφερ Ανιστον στην εμβληματική φωτογραφία ποζάρει με τέτοιο τρόπο ώστε κρύβει στρατηγικά το γυμνό σώμα της. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για τις αρχές 90s, αφού η ηθοποιός φέρει το χαρακτηριστικό κούρεμα, που έμεινε γνωστό ως «The Rachel» -όπως και το ζητούσαν οι fashionistas της εποχής από τους κομμωτές τους.

100% από τα έσοδα της δημοπρασίας, η οποία διοργανώνεται από τον οίκο δημοπρασιών Christie και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση RAD, θα διατεθούν στον αγώνα της NAF Clinics, της οργάνωσης που προσφέρει δωρεάν τεστ για κορωνοϊό και επιπλέον φροντίδα για όσους δεν έχουν ιατρική κάλυψη. Πέρα από το πορτρέτο της Τζένιφερ Άνιστον, θα δούμε και αυτά των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπαράκ Ομπάμα, Μπραντ Πιτ και Κερτ Κομπέιν.

«Από την πρώτη στιγμή που συνάντησα την Τζένιφερ Άνιστον ήξερα ότι θα γίνει μια μεγάλη σταρ. Ήταν ξεκάθαρο. Κοιτάζοντάς την, σου έδινε την εντύπωση ότι την ξέρεις -ή τουλάχιστον ήλπιζες να τη γνωρίζεις» αναφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος για την πρώτη του συνάντηση με την ηθοποιό, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το εξαιρετικό αυτό πορτρέτο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο