7 Απρ 2020

Στέλιος Κερασίδης: To 7χρονο παιδί θαύμα έγραψε το «βαλς της απομόνωσης» Το παιδί που εντυπωσίασε το πανελλήνιο στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»


Ο Στέλιος Κερασίδης άντλησε έμπνευση από «όσους υποφέρουν και όσους απομονώνται από τον Covid-19 ...
Οι καλλιτέχνες σε εποχές κρίσης όπως αυτή που ζούμε με τον κορωνοϊό που σαρώνει σε όλο τον κόσμο, αντλούν έμπνευση και πολλές φορές, μάλιστα, ξεκινούν τις καριέρες τους έτσι.
Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι ο Στέλιος Κερασίδης, ένα επτάχρονο Ελληνόπουλο ο οποίος έγραψε το «βαλς της απομόνωσης» αντλώντας έμπνευση από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η μελωδία του έχει κερδίσει περισσότερα από 40.000 "χτυπήματα" στο YouTube από την περασμένη εβδομάδα οπότε και αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο. 

«Γειά σας. Είμαι ο Στέλιος. Ας είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί και σύντομα θα κολυμπήσουμε ξανά στη θάλασσα» ακούγεται να λέει ο επτάχρονος πριν να πάρει θέση μπροστά από το πιάνο.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο του Guardian που «ανακάλυψε» τον μικρό Έλληνα μουσικό «αυτή είναι η τρίτη σύνθεσή του και δημιουργήθηκε ειδικά "για όσους υποφέρουν και όσους απομονώνται από τον Covid-19»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο