2 Απρ 2020

La Casa de Papel: Οι θεωρίες των φανς λίγο πριν την πρεμιέρα -Τι συμβαίνει με την Τόκιο


Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν της πετυχημένης σειράς, La Casa de Papel.

Ο νέος κύκλος ...
της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς, θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή, 3 Απριλίου από το Netflix, με τους φανατικούς της θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να την αναμένουν πως και πως, ειδικά τώρα που είναι αναγκασμένοι να μείνουν μέσα, λόγω του κορωνοϊού. Στην Ελλάδα, η 4η σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 10:00 το πρωί και αποτελείται από 8 επεισόδια.



Λίγο πριν ξεκινήσει, και μετά την προβολή του τρέιλερ, έχουν αρχίσει οι θεωρίες για το τι πρόκειται να δούμε. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Reddit, έχουν ήδη κάνει τις υποθέσεις τους για το πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών στα νέα επεισόδια του La Casa de Papel.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, πρόκειται για μία ομάδα ληστών, οι οποίοι υπό την ηγεσία του ευφυούς αρχηγού τους, διεξάγουν ληστείες σε δύο από μεγαλύτερα και πιο καλά φυλασσόμενα κτίρια στην Ισπανία: το Νομισματοκοπείο και την Τράπεζα της Ισπανίας. Όσοι δεν έχετε δει καθόλου τη σειρά, σταματήστε εδώ, καθώς ακολουθούν spoiler για την 3η σεζόν, η οποία άφησε το κοινό με κομμένη την ανάσα, να αγωνιά για το τι θα γίνει παρακάτω.

Oι ληστές βρίσκονται στη μέση μιας ληστείας στην Τράπεζα της Ισπανίας. H «Ναϊρόμπι» έχει μόλις πυροβοληθεί. Η «Λισαβόνα» συλλαμβάνεται από την αστυνομία, ο «Καθηγητής» βρίσκεται υπό καταδίωξη, ενώ πιστεύει ότι η Ρακέλ είναι νεκρή, και ένας από τους ομήρους έχει δραπετεύσει. Επιπλέον, ο «Ρίο» και ο «Ντένβερ» παγιδεύονται σε ασανσέρ με χειροβομβίδα, ενώ η «Τόκιο» έχει συλληφθεί. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί μετά.



La Casa de Papel: Η Τόκιο, η μόνη που καταφέρνει να επιζήσει;

Μερικοί όμως χρήστες του Reddit όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, έχουν ήδη αναπτύξει τις δικές τους θεωρίες. Πολλοί πιστεύουν ότι, ο όχι και τόσο σταθερός χαρακτήρας της Τόκιο, είναι το κλειδί για το πώς τελειώνει το La Casa de Papel.

Καθ'όλη τη διάρκεια της σειράς, η Τόκιο, την οποία υποδύεται η Ούρσουλα Κορμπερό, αφηγείται την κάθε κίνηση των πρωταγωνιστών. Αυτό κίνησε την περιέργεια κάποιου στο Reddit, ο οποίος ρώτησε γιατί γίνεται αυτό. Τότε, κάποιος απαντά «ότι αυτό γίνεται γιατί μόνο η Τόκιο θα επιζήσει στο τέλος, γι' αυτό και διηγείται τα γεγονότα».

Ένας άλλος ρωτάει: «Πιστεύετε ότι η αφήγησή της είναι απλώς για να λέει τι γίνεται ή νομίζετε ότι συμβαίνει κάτι άλλο, σαν να πιάστηκε και να μιλάει στην αστυνομία και τελικά η αφήγησή της, είναι κάτι περισσότερο από το απλά να μιλάει;».

Ένας χρήστης με το όνομα Mozambikini, δίνει τη δική του εξήγηση, λέγοντας: «Νομίζω ότι η σειρά θα έχει τραγικό τέλος, όπου όλοι οι χαρακτήρες, εκτός από τον πιο απερίσκεπτο, την Τόκιο δηλαδή, σκοτώνονται».

Με αυτές τις θεωρίες συμφωνεί και το Twitter, το οποίο θεωρεί ότι «η Τόκιο είναι ζωντανή, αλλά όχι ελεύθερη, και οι τηλεθεατές ακούν απλά τις ηχογραφημένες ομολογίες της».

Ωστόσο, οι θεωρίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την ομάδα του La Casa De Papel.
Ο σκηνοθέτης της, Άλεξ Πίνα, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι η σειρά θα πάει λίγο πιο αργά, για να επικεντρωθεί στους χαρακτήρες και στη συνέχεια να «χτυπήσει» τους θαυμαστές της με μια «δραματική βόμβα» στη μέση της σεζόν. Ετοιμαστείτε!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο