14 Απρ 2020

Πού βρίσκονται σήμερα οι 4 πιο διάσημες Αμερικανίδες ηθοποιοί των 80s - Σημάδεψαν τη δεκαετία του 80 και είναι όλες φανταστικές


Ήταν σε όλα τα εξώφυλλα των 80s και των 90s. Η Αμερική αλλά και όλος ο πλανήτης τις λάτρεψε. Σημάδεψαν ...
τη δεκαετία του 80 και τις θυμόμαστε ως σήμερα.




Molly Ringwald

Η αμερικανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στo Roseville της Καλιφόρνια το 1968, από πατέρα μουσική και μαμά σεφ. Η οικογένεια της Molly Ringwald ήταν μεγάλη - είχε άλλα τέσσερα αδέρφια να την περιμένουν στο σπίτι. Θα τη θυμάστε από τις ταινίες "Sixteen Candles" (1984), "The Breakfast Club" (1985) και άλλες. Σήμερα παίζει στη σειρά Riverdale.


Elisabeth Shue

Άφησε εποχή - έγινε τρομερά διάσημη μετά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στις ταινίες "Karate Kid" (1984), "Οι περιπέτειες μιας Μπειμπισιτερ" (1987), "Κοκτέιλ" (1988). Πέρασε στο Χάρβαρντ το 1985, απ' όπου σταμάτησε ένα εξάμηνο πριν πάρει το πτυχίο της για να συνεχίσει την καριέρα της στη τηλεόραση (με παρότρυνση ενός φίλου της να εργαστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις ως τρόπος να πληρώσει τα δίδακτρα για το κολέγιο). Το καλοκαίρι υπέγραψε για να παίξει στην σειρά "The Boys".


Kim Basinger 

Η Kimila Ann Basinger όπως είναι το κανονικό της όνομα είναι μύθος. Ποιος θα ξεχάσει ποτέ την ταινία με τον Bruce Willis, "Εννιάμιση εβδομάδες"; Μετά από μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, η Basinger μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στην τηλεόραση το 1976. Πήρε το Όσκαρ Β´ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1997 "Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό" (L.A. Confidential). Τελευταία έπαιξε στην ταινία "50 αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση".


Michelle Pfeiffer

Έχει ελβετική, σουηδική, ολλανδική και γερμανική καταγωγή. Το 1978 κέρδισε τον τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς της κομητείας, ενώ προκρίθηκε για το διαγωνισμό για της Miss California USA. Όταν απέκτησε μάνατζερ άρχισε να παίζει στον κινηματογράφο. Ήταν άπαιχτη στην ταινία «Επικίνδυνες Σχέσεις» (1988), ενώ έλαβε Χρυσή Σφαίρα την επόμενη χρονιά για το ρόλο της στην ταινία «Σχέσεις Πάθους» (1989). Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του ρομαντικού δράματος, «Personal Effects» με τον Ashton Kutcher.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο