26 Μαρ 2020

Τζιμ Κάρεϊ: Το σκίτσο κόλαφος του ηθοποιoύ για τον απερίσκεπτο Ντόναλντ Τραμπ


Λίγο αφότου ανακοίνωσε στους θαυμαστές του πως μπαίνει σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες λόγω κορωνοϊού, ο Τζιμ Κάρεϊ ...
στηλιτεύει με ένα σκίτσο τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην πανδημία.
Η έφεση του πρωταγωνιστή της ταινίας «Truman Show», Τζιμ Κάρεϊ στην ζωγραφική ίσως δεν είναι τόσο διαδεδομένη, όσο το υποκριτικό του ταλέντο. Ο ηθοποιός σκιτσάρει και ζωγραφίζει από πολύ νεαρή ηλικία και μάλιστα, είχε αναρτήσει πολλά σατιρικά σκίτσα ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ και την διοίκησή του.

Την Τετάρτη, ο Τζιμ Κάρεϊ επανήλθε με ένα σατιρικό σκίτσο για τον Ντόναλντ Τραμπ και το φλερτ του τις τελευταίες ημέρες, με την χαλάρωση των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού. «Ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού διπλασιάζονται κάθε τρεις ημέρες στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος διαβεβαιώνει την Wall Street πως μπορεί να διαχειριστεί τα σημαντικά ζητήματα» γράφει.


Το σκίτσο του Τζιμ Κάρεϊ για τον Ντόναλντ Τραμπ

Στο σκίτσο, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να κοιμάται βαθιά, κρατώντας στο ένα χέρι ένα χαρτομάντηλο και στο άλλο, ένα κινητό τηλέφωνο όπου φαίνεται να παρακολουθεί πορνογραφικό περιεχόμενο. Μπροστά από το κρεβάτι «μπαίνουν» κρυφά στη χώρα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Τζιμ Κάρει αφήνει μούσι όσο βρίσκεται σε καραντίνα

Την Τρίτη, ο Τζιμ Κάρει ανάρτησε μια φωτογραφία του προσώπου του από την πρώτη ημέρα της καραντίνας. «Αφήνω μούσι, ώσπου να επιστρέψω στη δουλειά. Θα αναρτώ συχνά φωτογραφίες ώστε να παρακολουθείτε το θαύμα της ανούσιας μεταμόρφωσής μου» έγραψε ο ηθοποιός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο