30 Μαρ 2020

Τα φιλαράκια: H άγνωστη σκοτεινή αλήθεια που άλλαξε τη ζωή των πρωταγωνιστών και τo άλλο πρόσωπο της επιτυχίας


Τα Φιλαράκια (friends) ήταν μία αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ. Η προβολή της ...
άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC και σταμάτησε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση σε όλον τον κόσμο.

Η τηλεοπτική σειρά friends περιστρέφεται γύρω από μία παρέα έξι φίλων που ζουν στο Μανχάταν
Έλαβε θετικές κριτικές σε όλη την πορεία της και έγινε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Η σειρά ήταν υποψήφια για 62 Primetime Emmy Awards, κερδίζοντας το βραβείο ‘Outstanding (Εξαιρετική) Κωμική σειρά’ το 2002, στην 8η σεζόν του.

Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές κάνοντάς το το τέταρτο επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση

Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών και όπως υποστηρίζουν, η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές.


Η σειρά friends προβάλλεται ακόμα σε πάνω από 100 χώρες

Η γιγάντια επιτυχία των Friends ήρθε εν μία νυκτί. Απλούστατα τη μία μέρα οι πρωταγωνιστές κοιμήθηκαν άγνωστοι, επίδοξοι πρωταγωνιστές της αμερικανικής τηλεόρασης και την επόμενη ξύπνησαν ως τα έξι πιο αναγνωρίσιμα και πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόουμπιζ.


Η μαζική επιτυχία και η δυσκολία διαχείρισης της φήμης των πρωταγωνιστών

Οι ηθοποιοί της σειράς στην αρχή ήταν άγνωστοι και το όνομά τους χτίστηκε μέσα από τη σειρά friends και την αγάπη και απήχηση που είχαν ανά τον κόσμο. Ωστόσο, όπως και οι ίδιοι παραδέχτηκαν το να γίνουν ξαφνικά γνωστοί και διάσημοι δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμο τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.


Οι αρνητικές επιπτώσεις, οι εμμονές και τα προβλήματα υγείας των πρωταγωνιστών

Στην περίπτωση της Κόρτεϊ Κοξ ήταν η εμμονή με την ηλικία της και την εξωτερική της εμφάνιση που εξελίχθηκε σε αρρώστια που έβλαψε την ίδια και τις σχέσεις της. Στην περίπτωση του Mατ ΛεΜπλανκ ήταν το οικογενειακό δράμα που έζησε εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας της νεογέννητης κόρης του, μία δεύτερη σκοτεινή ζωή που δεν γινόταν με τίποτα να συνδυαστεί με τη λάμψη της χολιγουντιανής του υπόστασης. Από την άλλη για τον Ντεϊβιντ Σίμερ όλη αυτή η ξαφνική προσοχή στο πρόσωπο του ήταν κάτι το αφόρητο που τον έκανε δυστυχισμένο στην καθημερινότητα του, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον έχει κουραστεί να διαβάζει φήμες και δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την σκοτεινή αλήθεια πίσω από την τεράστια επιτυχία των Friends

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο