30 Μαρ 2020

Μέμος Μπεγνής: Η συνομιλία με γιατρό από τις Βρυξέλλες και τα δυσάρεστα νέα για τον κορωνοϊό


Η καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό «Μένουμε Σπίτι» έχει διττό στόχο: να προστατεύσουμε την υγεία μας και ...
την υγεία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και να δώσουμε περιθώρια αντίδρασης στο σύστημα Υγείας. Για τον λόγο αυτό, κόντρα στην αυθόρμητη αντίδραση στα μέτρα που μας «εξαναγκάζουν» να Μείνουμε Σπίτι, προτάσσεται η λογική και η υπεύθυνη στάση σε μια κρίση που αφορά όλους.




Συμπεραίνουμε λοιπόν τα εξής: ο COVID-19 είναι πολύ σοβαρότερος της γρίπης, αρκετά μεταδοτικότερος της γρίπης, και κυκλοφορεί ευρέως αλλά ακόμη η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει νοσήσει, άρα η κατάσταση πρόκειται με απόλυτη βεβαιότητα να χειροτερέψει ραγδαία.


Η συνομιλία του Μέμου Μπεγνή με φίλο του γιατρό στις Βρυξέλλες

Στη συνομιλία που είχε με τον φίλο του γιατρό που εργάζεται στις Βρυξέλλες εκείνος του αποκαλύπτει πως κινδυνεύουν από τον ιό και νέοι άνθρωποι χωρίς προβλήματα υγείας. «Σήμερα διασωλήνωσα δυο νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας» του έγραψε ο φίλος του.


Διαβάστε τη συνομιλία του Μέμου Μπεγνή με τον γιατρό φίλο του

«Συνομιλία που είχα με τον @alexalexis, φίλο και γιατρό στις Βρυξέλλες. Σας παρακαλώ προσοχή. Μένουμε σπίτι»έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία με τη συνομιλία του.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο