30 Μαρ 2020

Το σκοτεινό παρελθόν της Ελεν ντε Τζενέρις -Η σeξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της, η κατάθλιψη και ο θάνατος της πρώτης της αγάπης


Η μέχρι σήμερα αγαπημένη των Αμερικανών, Έλεν ντε Τζενέρις, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο ...
μάτι του κυκλώνα, καθώς πολλοί την χαρακτηρίζουν «κακιά», ενώ την κατηγορούν ότι φέρεται απαίσια στους συνεργάτες της.

Όλα ξεκίνησαν όταν κωμικός Kevin T. Porter κάλεσε τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν «αληθινές» και «άσχημες εμπειρίες» που είχαν κατά τη συναναστροφή τους με τη διάσημη παρουσιάστρια. 





Ο ίδιος μάλιστα την αποκαλεί «έναν από τους πιο κακούς ανθρώπους εν ζωή», ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του και έγραψαν τις εμπειρίες τους.

Κατά το παρελθόν είχαν βγει ξανά φήμες, ότι η Ελεν ντε Τζενέρις συμπεριφέρεται σαν ντίβα και ότι η συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της είναι άθλια. Η ίδια τότε είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας πως όλα αυτά που λέγονται για αυτήν είναι απολύτως ψέματα.
Σε αρκετούς είναι δύσκολο να πιστέψουν τα αρνητικά σχόλια εναντίον της, καθώς η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, φημίζεται για τη θερμή φιλοξενία των καλεσμένων της, τη διαχυτικότητά της και τη διασκεδαστική συμπεριφορά της.

Ωστόσο, όπως έχει πει η ίδια, δεν ήταν πάντα έτσι χαρούμενη, καθώς η ζωή της υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη. Πίσω από το χαμόγελο της, κρύβονται σκοτεινά μυστικά και τραυματικές εμπειρίες.



Η σeξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της

Πράγματι, τα εφηβικά της χρόνια στιγματίστηκαν από τη σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατριού της, ενώ η μητέρα της βρισκόταν εκτός πόλης, λόγω της θεραπείας που λάμβανε για καρκίνο του μαστού.

Το 2019, η Ελεν ντε Τζενέρις, μίλησε ανοιχτά για αυτό που της συνέβη όταν ήταν 16 χρονών, ελπίζοντας να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους. Η διάσημη κωμικός, περιέγραψε πώς ο πατριός της, την έπεισε να τον αφήσει να πιάσει τα στήθη της, με την πρόφαση ότι ήθελε να τα ελέγξει για πιθανά εξογκώματα.

«Μου είπε ότι είχε αισθανθεί ένα εξόγκωμα στο στήθος της μητέρας μου και έπρεπε να πιάσει τα στήθη μου, επειδή δεν ήθελε να την αναστατώσει, αλλά έπρεπε να νιώσει και τα δικά μου στήθη», δήλωσε στην εκπομπή του David Letterman, My Next Guest Needs No Introduction, στο Netflix.

Όμως η κακοποίηση δεν σταμάτησε εκεί. Σε μια άλλη περίπτωση, η νεαρή τότε Ελεν ντε Τζενέρις, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και να περάσει τη νύχτα κρυμμένη σε ένα νοσοκομείο.

«Προσπάθησε να σπάσει την πόρτα μου. Εγώ κλότσησα το παράθυρό μου και έτρεξα γιατί ήξερα ότι θα προχωρούσε σε κάτι παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν είπε τίποτα στη μητέρα της. «Δεν ήθελα να το πω στη μητέρα μου, γιατί ήθελα να την προστατεύσω και ήξερα ότι αυτό θα κατέστρεφε την ευτυχία της».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο